Много самолети, с които Австрия ни връща бежанци, кацат в

...
Много самолети, с които Австрия ни връща бежанци, кацат в
Коментари Харесай

Възраждане: Самолети с бежанци от Австрия тайно кацат нощно време в София

Много самолети, с които Австрия ни връща бежанци, кацат в София. Правят го скрито през нощта. Това сподели общинският консултант от " Възраждане " в София Деян Николов в предаването на Българска национална телевизия " Денят стартира с Георги Любенов ". 

„ Възраждане " ще води диалози с европейските сътрудници на България и ще желаяме от тях да наложат несъгласие за приемането на страната ни в еврозоната, сподели още Николов.

„ Темата за ротацията и за Навални е от дневния ред на външни сили на България, за нас най-важното сега е референдумът за еврото. Нека да забележим какви ще са претекстовете на Конституционен съд за отхвърли да се организира и ще решим какво друго да вършим с изключение на митингите. Ние сме събрали 450 хиляди годни подписа за насрочване на референдум. Конституционните съдии са взели извънредно политическо решение ", сподели Николов.

Според него сега ръководещите у нас се пробват да манипулират данните за инфлацията. Например премахването на студентските такси е част точно от подобен опит.

Николов сподели, че възможното решение за допускане на България в еврозоната ще се вземе официално от ЕЦБ и Европейска комисия, само че страните членки на еврозоната въпреки всичко имали право да наложат несъгласие и вярата на „ Възраждане " е някоя от тях да бъде накарана да го направи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР