Много съм щастлив да съм тук. В този град и

...
Много съм щастлив да съм тук. В този град и
Коментари Харесай

Новият треньор на Берое: Ще изисквам висока преса

" Много съм благополучен да съм тук. В този град и с тези хора. Много благодаря на управлението и играчите за посрещането. Щастлив съм да упражнявам с тези играчи и да се срещна с тях. Ние не може да мислим към този момент, а да работим крепко, тъй като имаме три мача за осем дни. Трябва да дадем най-хубавото от себе си в тях ", съобщи новият ментор на Берое - Хосе Луис Ачиари.

Аржентинецът даде първото си изявление и показа неговите визии за играта и упоритостите му.

" Имаме добър състав. Тези играчи могат да надградят. Да подобрим тима. Сега започваме да работим и желаеме всеки ден да подобряваме тима – тактически, механически... във всеки един аспект от играта.

Във всяка страна има доста положителни тимове. Аз преди 20 години дойдох в Испания и бях състезател. Когато приключих своята кариера незабавно станах треньор и към този момент осем години упражнявам тимове. Навсякъде има положителни тимове и с цел да успееш би трябвало да дадеш най-хубавото от себе си. Тук също има такива. Някои се показват доста добре. Трябва да покажем, че ние също сме добър тим. Трябва да бъдем печеливши и да покажем какво можем в играта с топка и без топка.



Имаме капацитет и би трябвало да го покажем. Играчите би трябвало да покажат своите качества и в двете етапи на играта. Аз към този момент съм в тима и се старая всичко да е под надзор. Гледали сме мачове на Ботев Враца и към този момент приготвяме този мач. Искаме да се представим добре против един добър тим ", сподели още новият треньор на заралии.

" Трябва да пресираме високо и всички да си оказват помощ. Трябва да направляваме мача и да печелим. Да сме аграсивни и офанзивни. Да знаем къде да се нареждаме във всеки един миг.

Трябва да подобряваме манталитета и работата на терен във всеки един миг, с цел да бъдем добър тим. Ще изисквам от играчите да знаят по какъв начин да се опълчват против всеки противник. Ние играем в първа дивизия. Ние сме клуб с обичаи и би трябвало да имаме този нрав.

Аз съм тук от скоро, само че моята философия е работа всеки ден. Искам да се подобряваме и да се представяме добре. Аз оставих моето семейство в Испания и съм тук, с цел да покажем положителни резултати. Щастлив съм, че ще работя за Берое. Всички дружно – играчи, треньори, ръководители, чиновници и почитатели – би трябвало да създадем по този начин, че Берое да бъде печеливш отбор ", показа Ачиари.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР