Много предприемачи, които са опитали PR и след това са

...
Много предприемачи, които са опитали PR и след това са
Коментари Харесай

Кампания има, продажби - не: Четири причини за разминаването между цели и резултати

Много бизнесмени, които са пробвали PR и по-късно са спрели, споделят нещо от сорта на: „ Платих доста за PR, само че това не докара до продажби “. Ситуацията сигурно е разочароваща. Познаването на марката е ужасно, само че не значи нищо, в случай че не ви помогне да постигнете задачите си. Вашите PR старания би трябвало да бъдат тясно съгласувани с цялостната ви маркетингова тактика. Въпреки това, единствено един на всеки пет PR експерти взе участие в създаването на цялостната маркетингова тактика на компанията, съгласно Meltwater. Това води до пропуснати благоприятни условия за свързване на медийното отразяване с вашите KPI.

Ето положителната вест: Поправянето на това нормално е въпрос на фина конфигурация на избрани елементи от вашата PR акция, тъй че да можете да превърнете познаваемостта на марката в значими продажби.

По-долу са четири аргументи, заради които вашата акция може да не подтиква продажбите – и по какъв начин да коригирате напъните си, с цел да започнете да печелите повече от медийното отразяване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР