Много по-развити държави от нас продължават да се лутат и

...
Много по-развити държави от нас продължават да се лутат и
Коментари Харесай

Бойко: Когато има диктат, хората спазват! Защо? Няма да спираме работа, но трябва да се пазим


Много по-развити страни от нас не престават да се лутат и няма решение, което да можем да осъществим всички дружно. Съединени американски щати излизат от СЗО, Белград приложи ограничения, виждате по какъв начин реагират хората на тях. Ние считаме, че сме развита народна власт. Много са ми забавни нашите сътрудници вдясно като споделят, че би трябвало да затваряме и още веднъж да приведем градовете в карантина. Всеки от нас е осведомен, че дезинфекцията, носенето на маската и дистанцията са единственото, което защищава от болестта. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов при започване на държавното съвещание.

Не е редно да има още веднъж заповед за за тваряне на хората у тях, сподели още Борисов. Трябва да се пазим, само че да не стопираме да работим. Трябва да устоят финансовите, обществените системи месеци наред. Ако няма доходи тогава се разпада държавността, като не останат пари за пенсии, заплати и за главните браншове. Молбата ми е да покажем, че демокрацията не е единствено права, само че и отговорност. Ако е заповед и е фашизъм – окей съгласни сме, само че когато би трябвало сами да си го изпълняваме – тогава ни е комплицирано. Кое е комплицираното, попита Борисов.

Ние като демократи сме дали този избор на хората. Излиза, че в случай че има заповед и диктат – ще изпълняваме, а като знаем всичко това, без заповед – няма да го осъществим. Защо е нужна заповедта? За да се каже, че някой ги затваря и желае да им запуши устата. Преди да отидеш на ресторант, спектакъл, кино, това е избор на всеки човек. Заповедта за затваряне въздейства ли добре на душeвността и здравето? Като си заредиш автомобила на бензиностанция, какво ти пречи да си сложиш маската, попита Борисов. Същите, които споделяха, че маските са с цел да им запушим устата, в този момент споделят за какво не затварят. Осъзнато считам, че с ясното виждане какъв е казусът би трябвало да се оправим, добави Борисов.

Той акцентира, че обновените проекти за приходите вървят с положителни темпове и в това време рецесията ще настане следващата година. „ Истинската рецесия ще бъде в края на тази и началото на другата година. Световната стопанска система по никакъв метод не се възвръща. Вместо да търсим оптималната консолидация, удивлявам се от опозицията по какъв начин самонадеяно подлагат на критика и считат, че ще се оправят по-добре, тъкмо противоположното. В тази обстановка всяка нация сама за себе си би трябвало да бъде доста мобилизирана. Тежките времена предстоят. Като предстоят, ще кажат, за какво не ни затвориш отново, не забравяйте, че си говорихме за цели браншове, които банкрутират. Мярката 60 на 40 работи на цялостни обороти ”, сподели Борисов.

Благодаря на медиите и по тази причина, че помагате доста. Вие давате действителна визия за това какво се случва по света. Действително доста ви благодаря, добави Борисов. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР