Много пияна или дрогирана бургаска кифла се помисли за недосегаема

...
Много пияна или дрогирана бургаска кифла се помисли за недосегаема
Коментари Харесай

Пияна или дрогирана кифла нападна таксиджия, извика мутри да го пребият

Много пияна или дрогирана бургаска кифла се намерения за недосегаема и атакува таксиметров водач. Дивият екшън се е разиграл рано тази заран. Младата жена, със спортна фигура, си е хванала такси от стоянката на Операта за жк "Зорница ". По пътя обаче станала доста нападателна и извикала мутри на крайната точка, с цел да пребият водача. Накрая откраднала ключовете за колата и избягала.

С Флагман.бг се свърза колежка на лидера, с цел да сигнализира за нападението. Вижте целия й роман за екшъна:

"Моят сътрудник качил момиче от Операта, не от поръчка, а инцидентен клиент за 47 блок в жк "Зорница ". Младата жена била очевидно в нетрезво положение - или доста пияна, или е употребявала други субстанции. Не след дълго тя почнала да го наскърбява и да го заплашва. Колегата ми обаче, тъй като е доста учтив човек, не е реагирал по никакъв метод. Тя траяла, даже се обадила на нейни другари пред него, с цел да чакат колата пред блока и да го пребият. Тъй като не е конфликтен, водачът доста се е изплашил. Решил вместо да завие към жк "Зорница " от кръговото придвижване на хотел "Мираж " да отбие към бензиностанция ОМВ, където знае, че има хора и камери.

На самото колело обаче, когато момичето усетило желанията на сътрудника ми, станала още по-агресивна. Започнала да го удря, да дърпа кормилото, той едвам съумял да овладее колата. Все отново съумял да стигне до бензиностанция ОМВ и тъкмо когато набира незабавния тел. 112, с цел да повика помощ, клиентката взима устройството и го изхвърля. Шофьорът се навел да си вземе телефона, а през това време дамата е откраднала ключовете на таксиметровата кола и избягала през парка ", твърди колежката на потърпевшия.

Той въпреки всичко съумял да подаде сигнал. На място е дошъл полицейски екип, който е прегледал записите от видеокамерите. Служителите на реда са съумели да открият извършителката, само че по информация на таксиметровата компания към момента няма изясненост дали е открита.

Агресивната жена била със здрава, спортна фигура, твърди още колежката на потърпевшия. По думите й той по никакъв метод не е предизвикал нейното държание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР