Много пациенти с рак са запознати със сценария – знаете,

...
Много пациенти с рак са запознати със сценария – знаете,
Коментари Харесай

„Един страничен ефект от моето лечение за рак беше огромен удар върху моята мъжественост“

Много пациенти с рак са осведомени със сюжета – знаете, че животоспасяващото лекуване, на което се подлагате, се надяваме да ви излекува, само че може също да докара в дълготрайни, даже непрекъснати промени в тялото и здравето ви.

Това беше опитът на 54-годишния Шон Бейкър, откакто му беше диагностициран рак на простатата през 2018 година и лечебната интервенция го остави с еректилна дисфункция (ЕД).

Въпреки обстоятелството, че 80 % от мъжете изпитват ЕД след интервенция за рак на таза вследствие на увреждане на тъканите и нервите на пениса, това остава тематика табу и страхът от импотентност може да възпре мъжете да търсят и получават лекуване.

“ Знаех, че има риск, до момента в който ме караха за интервенция през март 2019 година “, споделя Шон, който живее в Южен Норууд, Лондон, със брачната половинка си Мишел, на 50 години, от която има четири деца. „ Приоритетът ми беше оцеляването и свободата от рак и в случай че способността ми да върша секс по-късно беше наранена, щях да прекося този мост, когато стигнах до него...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР