Много пъти е ставало дума за Netflix и качествените продукции,

...
Много пъти е ставало дума за Netflix и качествените продукции,
Коментари Харесай

Netflix става по-скъп

Много пъти е ставало дума за Netflix и качествените продукции, които стрийминг платформата предлага всеки месец. И всичко това идва с избрана цена, тъй като тези услуги са платени.

 HBO GO, PayPal - каква е новата абонаментна цена и новият метод за разплащане на стрийминг услугата
HBO GO стана по-евтин

Заменяме левовете с евро

И до момента в който HBO понижи абонаментните си такси, то, наподобява, Netflix ще ги усили. Миналата година Netflix покачиха цената на два от абонаментните си проекти в Съединени американски щати. Нова година - нов шанс, както са споделили хората, тъй като стрийминг платформата ще предприеме още едно нарастване, написа TechCrunch.

За благополучие то визира единствено потребителите в Съединени американски щати . Най-евтиният проект досега струваше 7.99 $ за месец и разрешава да гледаме филми и сериали единствено на едно устройство. Нова му цена е 8.99 $ .

 Новите филми и сериали по Netflix през януари
Новите филми и сериали по Netflix през януари

2019 година стартира обещаващо

Следва вторият проект, който е и най-използван. Той разрешава да гледаме на две устройства и включва HD качество. Старата му цена беше 10.99 $ , а новата - 12.99 $ .

Увеличението, несъмнено, няма да подмине и перлата в короната. От 13.99 $ за месец Premium пакета ще стане 15.99 $ . Той разрешава да гледаме наличието на Netflix на четири устройства, а също по този начин включва HD и Ultra HD качество.

 Снимка 367401

Говорител на компанията показва, че понякога трансформират цената на абонаментите проекти, защото не престават да влагат в разнообразни развлекателни шоута и да усъвършенстват цялостното преживяване от услугите, които Netflix предлага.

 Netflix, Killing Eve, Сандра О, Джоди Комър и за какво стрийминг платформата предлага да гледаме сериала
Кой сериал ни предлага Netflix

Killing Eve е толкоз добър, че не се сдържаха

Повтаряме, че тези промени в цените важат единствено за потребителите в Съединени американски щати и страните в Южна Америка, които употребяват долари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР