Много от родните звезди празнуват своя имен ден на Гергьовден.

...
Много от родните звезди празнуват своя имен ден на Гергьовден.
Коментари Харесай

Ето как ще отпразнуват Гергьовден наши известни особи

Много от родните звезди честват своя имен ден на Гергьовден. Поп изпълнителят Георги Христов, който е кръстена на своя чичо, споделя, че не съблюдава избрана традиция на този ден. " За мен всеки ден е празник. Нямам строго построена традиция за празнуване на Гергьовден и всичко вземам решение в последния миг “, съобщи пред " Телеграф звездата.

Глория сподели, че чества имен ден три пъти в годината – на Св. Галина, на Цветница и Гергьовден. " Много обичам този празник и постоянно се групирам с другари, със фамилията си и го означаваме както си му е редът – с агне “, споделя певицата. Тази година тя ще чества с почитателите си на присъединяване.  

Годжи също ще посрещне празника на работа. Бас китаристът на " Ку-Ку Бенд “ има присъединяване на фестивала " Банкя мези “. " През деня обаче ще почерпя екипа. Това ми е традиция от доста години. Взимам агне, готвим го и го нося да се почерпим с сътрудниците “, споделя Георги Милчев.

Барбито на фолка Гергана ще чества имения си ден в манастира " Св. Георги “ в родното си село Говедарци. По традиция на този ден тя събира цялата си фамилия, в която има още двама именици – татко й, както и брачният партньор на сестра й. Празничният обяд е на поляната до манастирския комплекс.

Имен ден чества и огромният наследник на Кали – Георги. Тя разкрива, че месецът ще е изпълнен с редица позитивни страсти за фамилията, тъй като ги чакат два рождени дни и бал. " В последно време именникът избира да се събере с приятелите си и да означи празника без агнешко на масата “, споделя  изпълнителката.

Синоптичката Гергана Малкоданска посреща именния си ден в Кан. На 6 май е роден и мъжът до хубавицата – Александър. " С годините привикнах преди всичко да честваме неговия рожден ден. Съдба и празник за нашето семейство “, споделя Гери.

Джино Бианкалана, чието същинско име е Георги Ташев, ще посрещне празника в България. " Тук съм си. Скоро ще разтварям ресторант. Именно там ще събера другари за празника. Да видят и да си кажат мнението, преди формалното разкриване “, показа Джино.

Писателката, радиоводеща и певица Гери Турийска споделя, че чества Гергьоден с другари. " Следват танци, ядене и пийване до зори. Тази година съм решила да отбележа празника по-различно. Ще го прекарам със фамилията си в Гърция “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР