Много нощни клубове в Лондон са застрашени от затваряне в

...
Много нощни клубове в Лондон са застрашени от затваряне в
Коментари Харесай

Закриват нощни клубове

Много нощни клубове в Лондон са застрашени от затваряне вследствие на енергийната рецесия. В допълнение към „ скачащите сметки “ за електричество, нощните клубове страдат, защото инфлацията е принудила доста хора да понижат несъществените услуги.

Затварянето заплашва огромен брой компании, които генерираха 46 милиарда паунда годишно за английската стопанска система преди пандемията, съгласно Асоциацията на нощната промишленост (NTIA). NTIA е открила, че 54% от предприятията към момента не са възобновили своите контракти за газ и електричество. А тези, които го направиха, оповестиха, че разноските им са се нараснали с 37% спрямо времето преди пандемията.

" Това бяха сложни времена. Отворихме още веднъж преди година след блокирането, само че в този момент сме изправени пред нови провокации, като да вземем за пример инфлацията ", представен от Bloomberg Ханс Хес, шеф на нощен клуб Egg London, наблягайки, че страховете му се споделят от доста представители на английския бизнес.

Цените на електрическата енергия може да се покачат пет пъти през октомври, съгласно прогнози на енергийната консултантска компания Cornwall Insight. Неговите анализатори приканват „ съществено да се намерения за въздействието на енергийната рецесия върху бизнеса “, в противоположен случай Обединеното кралство ще види изгубването на „ компании с история, надълбоко вкоренени в обществото и положителни вероятности “.

Британският външен министър Лиз Тръс, прикани популацията да се приготви за сложен зимен интервал поради енергийната рецесия. На 1 април, на фона на покачването на цените на газа на международния пазар във Англия, таванът на цените на електрическата енергия беше нараснал. В края на август английският регулатор би трябвало да разгласи ново нарастване на максимума, вследствие на което съгласно прогнозите сметките за електрическа енергия от 1 октомври може да надвишават границата от £3000 паунда в годишно изражение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР