Много неща е виждал Костинбродския славей Азис за цялата си

...
Много неща е виждал Костинбродския славей Азис за цялата си
Коментари Харесай

Отврат: Неадекватна фенка ближе обувките на Азис на сцената, той изпадна в шок! (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

Много неща е виждал Костинбродския славей Азис за цялата си кариера, само че такова нещо надали. Иначе нямаше да се гипсира и да не знае по какъв начин да реагира... Случката, или по-скоро безумието, се разигра в столичен чалга клуб, където артистът имаше присъединяване.

Докато пееше, а клиентите му се кефеха и танцуваха, една очевидно несъответстваща фенка съумя да се покатери на сцената при него. Неадекватна е точната дума и не преувеличаваме - по какъв начин другояче наричате човек, който пада ничком на земята, хвърля се в нечии крайници и стартира да ближе обувките му?!

Да, това направи мацката, очевидно пияна до козирката - облиза подробно обувките на Азис и изпълзя сред краката му. А той, завалията, се беше по този начин облещил от шока, че за момент не съумя да реагира.

Пияната не спря, а стартира да се въргаля по цялата сцена и да лази - от единия до другия й край. Наложиха се незабавни ограничения като намесата на защитата на заведението, която обаче също видя напън с напористата мераклийка на Азис.

Явно фенката му въобще не мислеше да се отделя от него и да напуща сцената, тъй като двама гардове няколко минути я приканваха и убеждаваха, след което просто я хванаха и я изнесоха начело при останалите клиенти, където да продължи със заниманието си.

Азис не спря шоуто си, само че дълго след осъществяването на мацката си личеше, че и той дава заето.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР