Много неприятна ситуация е трябвало да преживее певицата Крисия Тодорова.

...
Много неприятна ситуация е трябвало да преживее певицата Крисия Тодорова.
Коментари Харесай

Крисия е била изгонена от заведение и обиждана от собственика му със скапанячка

Много неприятна обстановка е трябвало да преживее певицата Крисия Тодорова. тя е бил изгонена и обиждана от заведение, за неприятната случка описа самата тя: 

" Реших, че за следващ път ще дам късмет на красиво направено място, само че още веднъж оставам мега разочарована от отношението на притежателя. Реших да отида с две приятелки, като третата от нас пристигна 10 минути, откакто седнахме. Поръчах две води, само че в този миг влезе притежателят и с подигравателна усмивка сподели:

" Каква вода? Няма вода! Пари ли нямаш? ". Започна да ми демонстрира сода, сокове и лимонади. Помислих, че е подигравателен и му споделих, че ще помисля. Върнах се на масата да обясня обстановката и да помислим къде ще се преместим, до момента в който чакаме третото момиче ", споделя афектирана Крисия.

И добавя:

" Приятелката ми пристигна и до момента в който 5 минути мислехме къде да отидем, притежателят на заведението още веднъж се появи и със озлобен взор ни сподели да отиваме на някоя скамейка. Отговорих му, че ставаме и че това, че няма вода, не ни устройва. Собственикът стартира да ни ругае с мнения, които бяха " махайте се от тук, като нямате пари, пишлемета ".

Тя е пробвала да изясни на мъжа спокойна да му отговори, само че: " Той се обърна и сподели: " Какъв диалог бе, момиче, разкарай се отсам, скапанячко ". След този високо интелектуален диалог със притежателя ние тръгнахме ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР