Много народи от векове приписват на огледалото магически сили. В

...
Много народи от векове приписват на огледалото магически сили. В
Коментари Харесай

Отражението лекува

Много нации от епохи приписват на огледалото вълшебен сили. В антична Европа майките къпели дребните деца пред огледало, като вярвали, че това ще ги накара да проговорят по-рано.

В Русия благодарение на огледало и до ден сегашен неомъжените дами се пробват да видят бъдещия си брачен партньор. В Япония дамите, които желаят да забременеят, по традиция гледат в огледалото преди сън.

В Сирия и до през днешния ден се препърочва след къпане човек добре да се огледа в огледалото, с цел да се защищити от главоболие. Сред нетрадиционните способи за лекуване има и огледален.

Учените, които изследват биоенергетиката на живата природа, настояват, че огледалото е мощен батерия на сила. Огледалото, в което човек най-често се оглежда, последователно става част от енергийния му баланс.

 Отражението лекува

То избавя човек от непотребната сила заран, когато се оглежда в него. Лесно е да се убедите в това – застанете пред огледалото, когато се чувствате доста изтощени, вгледайте се деликатно и след към пет минути ще усетите прилив на жизненост.

Огледалото се трансформира в банка за информация и запазване на силата на този човек, който най-често се оглежда в него, трансформира се в енергиен двойник.

Точно по тази причина съществуват поверията, че счупеното огледало носи злощастие. Биоенерготерапевтите са на мнение, че огледалният двойник може да помогне при доста проблеми. Според тях, с цел да се чувствате добре, всяка вечер след залез слънце се вглеждайте в очите си в продължение на седем минути.

Огледалото подарява силата, която е насъбрана през последните месеци и години и по този метод натрупва в структурите на мозъка забележителен енергиен капацитет.

Докато се оглеждате, е задоволително да насочите силата си към избран проблем в тялото ви, като се опитате въображаемо да го видите, а по-късно се концентрирате оптимално и насочите цялата сила на огледалото там.

Древните са усещали силата на огледалата, по тази причина са ги носели като медальони, които отразявали негативната сила на човешките усеща и спасявали от уроки.

Затова на раменете на дребните деца се връзвали огледалца. От антични времена се счита, че в случай че двама души се гледат по едно и също време в огледалото, те ще се скарат.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР