Много млади двойки искат да сключат брак на екзотично място

...
Много млади двойки искат да сключат брак на екзотично място
Коментари Харесай

Рио де Жанейро преживява бум на сватбения туризъм

Много млади двойки желаят да сключат брак на екзотично място по света. Рио де Жанейро се трансформира в едно от тях, а градът се радва на същински взрив на брачен туризъм.

Бразилия регистрира огромен растеж в броя на туристите, които желаят да се венчаят точно там. Най-голямо търсене има в подножието на емблематичната скулптура на Христос на върха на планината Корковадо. Много сватбени сътрудници означават голям интерес към Рио де Жанейро. Причините са забележителният пейзаж на града, плажовете както и локалните забележителности. Много хора от Сао Пауло даже загърбват " враждата " сред двата града и провеждат сватбата си на 400 километра от вкъщи - в Рио.
Избрах Рио де Жанейро най-много, тъй като пейзажът е необикновен, само че и тъй като обичаме морето и искахме да забележим залеза.
Рафаела Гонсалвес, младоженка

Огромната скулптура на Христос Спасител е издигната през 1931г., а през 2007-а се трансформира в знакова емблема на града. Министърът на туризма на Бразилия също е очарован от интереса към местността.
Търсенето в Рио е голямо. Много съм благополучен от растежа на този пазар и съм в действителност горделив. Под статуята на Христос се състоят повече от 200 сватби годишно. Това демонстрира какъв брой е огромен ползата към Рио де Жанейро.
Густаво Тутука, министър на туризма, щат Рио де Жанейро

Подобни сватби бързо изместват обичайните церемонии.

Сватбените тържества могат да се състоят и в дребен параклис, който се намира вътре в статуята.

„ Исус сплотява хората от целия свят. Това място се е трансформирало в магнетично за разнообразни тържества. Тук се състоят сватбите на брачни двойки от всички краища на света “, споделя отец Рапозо, духовник в параклиса в статуята на Христос

Интересът към дестинацията стартира през 2015 година Сватбите на локални музиканти постановат наклонността младоженци да подписват брак рано заран пред статуята на Христос.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР