Много мъже си мислят, че ако веднъж вече са казали

...
Много мъже си мислят, че ако веднъж вече са казали
Коментари Харесай

Петте непростими грешки на мъжете в леглото

Много мъже си мислят, че в случай че един път към този момент са споделили на партньорката си, че я обичат и че тя е ужасно секси, това ще й държи най-малко до сребърната им женитба. Но те бъркат.
 Сексът, връзките и думите, които в никакъв случай не би трябвало да изричаме в леглото
За какво не се приказва в леглото

Най-лошото, което можем да кажем, съгласно експертите

Хиляди дами описват едни и същи истории: сътрудниците им се интересуват най-вече от себе си, не схващат смисъла от любовната игра и в края на краищата ги оставят неудоволетворени.

Ето кои са петте най-често допускани, само че непростими неточности на мъжете в леглото, съгласно Йоана Кешка, полов възпитател и създател на книги по тематиката, оповестени в Newsweek Polska.

Бъркат порното с действителния секс



Това е най-голямата неточност, която мъжете, изключително младите, вършат: те гледат на порнографията като на образователно пособие. В резултат на това са сюрпризирани, че партньорката им не издава стонове на наслаждение от първата секунда на половия акт, не доближава до оргазъм, когато те чакат, и желае освен това от нормално навлизане.

В края на краищата в порно филмите виждаме подиуми, снимани с професионални артисти и актриси: те имат огромни пениси, гърди и влагалища, върху които са работили пластични хирурзи. И няма нищо общо с елементарния живот и секс.

Правят единствено това, което на тях им харесва

Колкото и необикновено да звучи, рядко се случва мъжете да питат една жена какво тъкмо би желала да вършат дружно в леглото. Дори и да попитат, по-късно те ползват единствено тези хрумвания, които им харесват. Добрият ухажор би трябвало да се интересува еротични мечти на партньорката си. Жените постоянно мечтаят не за орален секс, а за масаж или стимулация на клитора. Единственият неразрешен въпрос е: " Беше ли ти добре? " Какво може да отговори жена, чийто сътрудник осъществя единствено личните си мечти, родени от гледане на порно?

Нямат визия какво е любовната въведения
 Снимка 512986

Хиляди дами описват едни и същи истории: в границите на по този начин наречената въведения получават минута милувки, а по-късно сътрудникът минава към " същински " секс, т.е. непосредствено към сексуален акт.

Така понятието " въведения " се обезсмисля, тъй като всичко, което вършат двама голи души дружно в леглото, на кухненската маса или на пода, е едно и също. А положителният ухажор се разпознава по това какво друго, с изключение на навлизане, е в положение да предложи на партньорката си.

Те не знаят, че точката G на в дамата е... в ухото

Жените обичат да им приказват за секс, любовникът да им нашепва мръсни думички в ухото, наричайки ги очарователни, секси и заявявайки, че няма самообладание да бъде с нея. Но тъкмо по време на секс мъжете доста постоянно са сбити или напряко млъкват. Мислят си, че в случай че един път са споделили на половинката си, че я обичат и че е секси, тя си го знае вечно. Но е напълно друго. Мълчанието в леглото е зложелател на положителния секс.

Помпат егото си, без да се интересуват от дамата
 Снимка 513019

Няма какво да се лъжем, доста постоянно мъжете се отнасят към секса като към международно състезание на закрито. Хвалбите им един пред различен стават по-важни и в този безконечен спортен развой те губят най-ценното - готовността за развлечение, игри, смях и близост в леглото. Когато се опасяват да не наподобяват глупави и се вършат на някой, който не са, те губят привлекателността си. Вибраторът изненадващо се оказва предмет, който наскърбява мъжеството, защото се възприема като съперник на пениса. Идва въпросът: " Наистина ли не ти стигам? "
 Мъжете, сексът и за какво заспиват незабавно след него
Защо мъжете заспиват след секс

И можем ли да създадем нещо по въпроса

За положителния ухажор сексът е развлечение, не се опасява да опита нещо ново. Дори и да не се получи, какво от това? Играта, смехът и еротичните опити ще прибавят пикантност и развлечение към нашите завършения в леглото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР