Много любопитна новина изненада феновете на - Блиц твърди, че

...
Много любопитна новина изненада феновете на - Блиц твърди, че
Коментари Харесай

Голяма изненада: Левски ще се раздели и със защитника Гьоко Зайков!?

Много любопитна вест изненада почитателите на - " Блиц " твърди, че " синият " клуб ще се раздели с още един собствен бранител!
След като в последните седмици Георги Александров, Ивайло Найденов и Христос Шелис си стегнаха багажа от " Герена ", в този момент по същия път е тръгнал и Гьоко Зайков, написа изданието.
Според него, персонално старши треньорът Станимир Стоилов е уведомил през днешния ден северномакедонеца, че към този момент е свободен да си търси нов тим.
Очаква се в идващите дни 26-годишният централен бранител да напусне лагера на отбора в Турция и да премине в различен клуб. Споменава се също по този начин, че първичните му проекти са били да остане в Левски най-малко до лятото, само че в този момент ще би трябвало да форсира напускането си.
Това би бил четвъртият защитник, който напуща " сините " през зимата, а неотдавна се заприказва, че .
Ще бъде доста любопитно да се види какъв резултат ще окаже всичко това на играта на тима в отбрана по време на пролетния дял от шампионата. В последните си мачове от 2021 година Левски сподели, че се е подобрил съществено в тази фаза, записвайки редица " сухи " мрежи!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР