Много кралски коментатори са убедени, че принц Уилям и принцеса

...
Много кралски коментатори са убедени, че принц Уилям и принцеса
Коментари Харесай

Истина ли е? Голяма промяна в семейството на Уилям и Кейт

Много кралски коментатори са уверени, че принц Уилям и принцеса Кейт ще имат четвърто дете, само че кралският редактор на ITV News Крис Шип не е толкоз сигурен.

Шип се забавлява със спекулациите, само че също по този начин твърди, че принцът и принцесата на Уелс може да се откажат от четвърто дете не толкоз по персонални, колкото по екологични аргументи - и несъмнено има право.
-->
" Наскоро бях в родилното поделение с Кейт, в една болница, и още преди да се появя там, си помислих: " О, Кейт ще види бебета и може би ще се замисли върху това да има четвърто дете ", сподели Шип в Sky News Australia, предава " Дир ".

" Знаете ли, изцяло е допустимо, несъмнено, тя да има четвърто, въпреки че дано не забравяме, че Уилям и Кейт към този момент са на четиридесет години ", продължи Шип.  " Мисля, че те са завършили с три, това е моята персонална прогноза, въпреки че това зависи напълно от тях. Ако желаят да имат четвърто, те ще го създадат ".

Шип продължи да изяснява, че раждането на четири деца може да бъде нездравословно за околната среда (заради излъчванията на CO2), което е доста настоящ проблем за принц Уилям, който през последните години трансформира обръщането на климатичната рецесия в своя персонална задача.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР