Много жени в пенсионна възраст буквално се разтварят в семейството,

...
Много жени в пенсионна възраст буквално се разтварят в семейството,
Коментари Харесай

Не пенсионерка, а пенсионирана дама: 10 удобни визии за пролетта от 60-годишен моден блогър от Германия

Много дами в пенсионна възраст безусловно се разтварят в фамилията, брачен партньор, грижата за внуците и ежедневните проблеми. Но не всички зрели дами се отхвърлят от модата. Днес дано разгледаме 10 комфортни и настоящи пролетни визии от 60-годишна блогърка от Германия.

Нашата героиня наподобява стилно и съвременно в сако с риза, блуза с щампа и плисирана пола. Последният удобно моделира женския контур, тънките и грубите ботуши придават деловитост на облика.

Дама 60+ избира небрежните визии. С помощта на необятни дънки, ниски ботуши, тя се концентрира върху комфорта и удобството.

Зрелите дами избират рокли с щампи. Може да бъде модел с експресивен скотски принт или флорален. Една жена добавя облика с джъмпер, жилетка.

Тениска + яке + дънки + кожени боти – жанр и комфорт в едно шишенце! В тази форма можете да седнете с другари в кафене, да пазарувате, фешън дует ще наподобява уместно в компании с лоялно отношение към дрескода.

Якето се съчетава добре с рокля с щампа миди и кремави боти до глезена. За да придаде грациозност и изтънченост на фигурата, стилната блогърка акцентира талията си с колан с сбита тока.

Нашата героиня не е непозната на стилните трендове. Следващата визия се състои извънредно от настоящи продукти – дънково яке, удължена риза, панталон в състезателен жанр и ботуши с връзки.

Германката потвърждава със личен образец, че 60+ е добра възраст за стилни опити. Тя ловко съчетава облекла с гръмък скотски принт и кожени продукти в една визия. Модерен, комфортен, настоящ!

Сако в кремав цвят + дълга рокля с леопардов принт + ботуши с висока подметка е сполучлива визия в минималистичен жанр. Миниатюрен аксесоар на верижка и съвременна украса към врата се вписват идеално в сбит пролетен комплект.

Много в зрялото изображение зависи от цветовата скица. И по този начин, маслиновият цвят в дует с прелестен кремообразен колорит удобно освежава и подмладява външния тип на дамата.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР