Много жени се притесняват толкова много от посещенията си в

...
Много жени се притесняват толкова много от посещенията си в
Коментари Харесай

Срамните въпроси, които трябва да зададете на гинеколога си

Много дами се тормозят толкоз доста от визитите си в гинекологичния кабинет, че избират да пренебрегват този толкоз значим за здравето си доктор, в сравнение с да преживеят срама от това някой да оглежда най-интимните им места.Това е доста неприятно решение, тъй като в последна сметка може да докара до съществени проблеми.

Дори от дълго време да сте преодоляла терзанието си, сигурно в главата ви има куп въпроси, които се срамувате да зададете при визитата си при този експерт. Предава ли се миомата по унаследен път, може ли да се хване някаква зараза от тоалетната паница... В тази публикация jenata.blitz.bg ще ви даде отговор на всички тези въпроси за женското здраве, които постоянно сте желала да знаете, само че сте се тормозила да зададете.
Предава ли се млечницата по сексуален път?
Въпреки че не се отнася към инфекциите, които се предават по сексуален път и не спада към венерическите болести, да се болестите с млечницата (или кандидоза) при сексуален контакт, когато не сте взели защитни ограничения, е изцяло допустимо. Ако сте в изострен интервал на зараза, е доста евентуално да я предадете и на колегата си. С кандидоза можете да се болестите и посредством предмети от всекидневието. Затова е добре да миете ръцете си след всяко посещаване на тоалетната, пазара, магазините - извънредно елементарна, само че доста надеждна профилактична процедура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР