Много жени над 50 години забравят за факта, че има

...
Много жени над 50 години забравят за факта, че има
Коментари Харесай

Роклите за лятото за жени над 50 години: какви цветове ще подмладят и какви стилове ще скрият недостатъци

Много дами над 50 години не помнят за обстоятелството, че има доста прелестни, красиви модели рокли, които ще подчертаят удобно преимуществата и ще скрият минусите.

В 50 години животът едвам стартира. Не е нужно да се страхувате от възрастта си и да се криете в несъответствуващи рокли с мрачен цвят и торбести стилове. Обърнете внимание на тези най-изгодни цветове:

1. Бял

Бялото е доста известно през лятото. Роклята в този цвят ще обезпечи комфорт и хладина през лятото – бялото не притегля слънчевата светлина. Белите рокли наподобяват доста елегантно, тъй че са чудесни за дами над 50 години. Сандали, направени от естествени материали, сламена шапка и кафяви аксесоари, се съчетават добре с бяло.

2. Меко синьо

Синьото и пастелно синьото са най-модерните цветове на сезона. Дизайнерите с неспокойствие го избират тази година, а роклите в този цвят наподобяват доста женствени. Бледо синьо комбенира се добре с темно-бели и кафяви аксесоари.

3. Пастелно розово

Жените над 50 наподобяват доста млади и стилни в неясно розови нюанси. Можете да изберете ярко розови рокли с модел: цветя, растителни претекстове наподобяват доста красиви.

4. Оранжев

Страхотно за дами след 50-те. Много елементарно е да създадете моден външен тип с оранжево. Други сочни нюанси вървят добре с него: жълто, алено, синьо и така нататък Подобно на розовото, той подмладява и освежава лицето.

Коя кройка да избера?

Следните стилове наподобяват доста добре за дами над 50 и акцентират всички преимущества на фигурата.

5. Рокли

Облечените рокли са чудесни за скриване на непотребните килограми. Те наподобяват доста елегантно и женствено. Подходящ както за специфични мотиви, като сватби, рождени дни, по този начин и за разходки и срещи с приятелки. Опитайте рокля с  скотски щемпел с гладиаторски сандали това лято и възхитителните погледи са обезпечени.

6. Риза

Удобен и повсеместен продукт, който е подобаващ освен за лятото, само че и за други сезони. Рокли ризи оформят силуета, акцентират женствените форми и маскират несъвършенствата.

7. Свободна рокля

Облеклото с големи размери е една от най-доминиращите фешън трендове. Голяма рокля е съвременен вид за дами над 50 години, които обичат модата и наподобяват стилно.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР