Много жени имат най-добър приятел мъж. В това приятелство няма

...
Много жени имат най-добър приятел мъж. В това приятелство няма
Коментари Харесай

Ето 4 неща, които да обмислите, преди да започнете връзка с приятел

Много дами имат най-хубав другар мъж. В това другарство няма нищо неприятно, нито нещо необичайно. Напълно допустимо е да просъществува дълго време и да не прерасне в интимна връзка. Но от време на време се случва по този начин, че да се влюбите в най-хубавия си другар, както и той във вас. Оттук следва въпросът какво да вършиме? Дали да предприемете крачка към интимно обвързване с него или да запазите другарството си? Как да решите? Трудно е да се вземе такова решение. Нужно е да се обмислят всички вероятни последици от трансформацията на другарството ви в интимна връзка.
Вземете поради някои условия, които ще ви оказват помощ да прецените какво да вършиме. Не забравяйте, че се познавате доста добре. Знаете всичките си секрети, в това число и детайлности за остарели гаджета и връзки. Познавате родителите му, той вашите също. Почти несъмнено е, че фамилиите ви се харесват взаимно, въпреки всичко сте другари. С това едва ли бихте имали проблем.
Пък и към този момент сте прескочили неловките моменти на първите срещи. Няма да ви се наложи да се мъчите да впечатлите другия с държание, което не ви е присъщо, единствено и единствено да се харесате. Няма да се чудите с какво да се изненадате един различен или къде да отидете, просто тъй като се познавате толкоз добре, а и ползите ви съответстват. Можете просто да излезете на място, което и двамата обичате, без да се чудите дали ще ви е забавно. Винаги сте били на една страна, тъй като се обичате като персони, имате идентични разбирания, щом сте близки другари. Мирогледът ви се добавя, допълвате и изреченията си, довършвате мислите си, смеете се на едни и същи неща. Всичко това е в действителност прелестно и дава обещание една чудесна хармонична връзка. Но толкоз ли е просто в действителност? Какво би трябвало да обмислите преди да започнете интимна връзка с най-хубавия си другар?

Платонична съгласуемост против сантиментална съгласуемост
Невинаги другарството е наложителна рецепта за щастлива интимна връзка. Това, че се разбирате прелестно в платоничния другарски смисъл надалеч не значи наложително, че ще се справите по този начин прелестно и като двойка. Помислете добре каква е действителността и претеглете всички плюсове и минуси, за които се сещате. Говорете почтено и намерено един с различен. Ако появилите се усеща ви карат да се усещате необичайно, по-добре изчакайте с прекрачването на интимната граница.

Ако другарството ви се трансформира в любовна връзка, която се провали, ще изгубите приятеля си
Не забравяйте, че съществува риск да изгубите както любовта с този човек, по този начин и другарството ви. Когато сте били просто другари, нещата са били надалеч по-лесни. След като се превърнете от другари в интимни сътрудници, връщане обратно по-скоро няма или най-малко не по метода, по който са се случвали нещата сред вас. Никога няма да е същото, тъй че помислете добре какво в действителност желаете и какво сте подготвени да жертвате.

Знаете всичките си секрети
Понеже сте другари, съвсем несъмнено е че се познавате до болежка. Вероятно знаете всичките си секрети, както и тези, които биха могли да се окажат спънка в интимните ви връзки. Знаете пикантни детайлности от персоналния живот на другия, а това може да бъде мотив за пререкания, подозрения, да се трансформира в препъникамък за любовта ви.

Може да поставите приятелите си в неприятна обстановка да взимат нечия страна
Като другари евентуално имат по-широк другарски кръг, който включва и други хора. Ако връзките ви прераснат в любовна връзка, която обаче се окаже несполучлива, може да поставите и останалите си другари в неуместната обстановка да взимат страна или да избират с кого да продължат да се срещат. Този миг е доста внимателен и може да помрачи още другарства, освен вашето. И въпреки всичко, любовта си е обич. Ако изпитвате мощни усеща един към различен, може пък да сте се преоткрили по в действителност различен, нов метод, който да се окаже най-щастливият избор, който сте правили в миналото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР