Много хора стават по-красиви след пластични операции, но малцина са

...
Много хора стават по-красиви след пластични операции, но малцина са
Коментари Харесай

Тя похарчила за пластични операции над 50 000 долара

Много хора стават по-красиви след пластични интервенции, само че малко на брой са решили да трансформират външния си тип толкоз коренно, както е направила фризьорката Селин Сентино. Тя е похарчила 38 хиляди паунда за пластични интервенции и даже майка ѝ няма да я разпознае в този момент.

Звездата от Instagram и “подражателката на Памела Андерсън ”, 24-годишната Селин Сентино била подложена на непрекъснати насмешки в учебно заведение поради непривлекателния си външен тип и цялост. В учебно заведение я наричали грозната Селин.

Гражданката на Цюрих била толкоз изтощена от подигравките, че решила да икономисва от всичко, за да си разреши пластична интервенция.

В продължение на четири години, започвайки от септември 2013 година, Сентино претърпява три операции за увеличение на гърдите, ринопластика и промени по формата на устните, скулите и брадичката – платила е общо 38,7 хиляди паунда (50 хиляди долара).

Сега Селин има 47 хиляди почитатели в Instagram и е изцяло удовлетворена от това какво усещане прави на хората.

„ Винаги съм била благополучен човек, само че не се усещах удобно в кожата си. Поради непрекъснатите насмешки по външния ми тип изпаднах в дълбока меланхолия. Тогава желаех да трансформира външния си тип, с цел да се веселя още веднъж на живота. Добре е, че живеем във време, в което всеки недостиг на тялото ни може да бъде изменен.

Връстниците ми ме назоваха грозна, непрекъснато ме тормозиха и ме подиграваха. Никой от тях не можеше да види същинската ми персона зад външния тип. Веднъж даже ме набиха в учебно заведение, само че дълго време не смеех да кажа на никого за това поради срама. Измислих си аргументи, заради които не трябваше да се връщам в учебно заведение.

Винаги съм искала да имам огромни гърди, само че в реалност имах нулев размер, тъй че нямах друг избор, с изключение на да си направя интервенция. Натрупах доста пари. Никога не вървях на клубни празненства, до момента в който не навърша осемнайсет. Работих крепко и изхарчих всичките си пари за пластични интервенции.

Сега се усещам толкоз добре в себе си, че най-сетне още веднъж съм щастлива, че мога да пребивавам живота, който постоянно съм желала. ”

„ Когато за първи път направих гърдите си, беше необикновено чувство. Исках повече, тъй като желаех да бъда още по-красива. За благополучие нямах затруднения “, споделя Селин.

Вижте още: Вие сте на 30 години? Ето какво се случва с тялото ви!

„ Като дете обичах Памела Андерсън. Винаги съм желала да стана като нея. Винаги съм била мощна персона, по тази причина имах потребност от съответен тип. Получавам разнообразни реакции; някои споделят, че наподобявам добре, до момента в който други споделят, че всичко е пластично. Но реакциите са позитивни, а не негативни, а мъжете са луди по външния ми тип. ”

 Тя похарчила за пластични интервенции над 50 000 $ Тя похарчила за пластични интервенции над 50 000 $
Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР