Много хора си мислят, че може само да взимат от

...
Много хора си мислят, че може само да взимат от
Коментари Харесай

Вселенски закон – за да получавате, трябва и да давате

Много хора си мислят, че може единствено да взимат от всичко към тях – непрестанно и в неограничени количества, както и че това им се поставя. Да, но напълно не е по този начин. Рано или късно, „ кранчето “ ще спре. И няма да тече, както до момента е текло. Когато това се случи, идва въпросът – „ но за какво по този начин ми се случва? “. Ясно е за какво – с цел да получавате, би трябвало и да давате. Иначе салдото ще бъде нарушен.

Едно губиш, друго получаваш

Интересно е, че в живота на другите хора даването и приемането се случват по друг метод. Например – на хора, на които Вселената им е взела нещо (загуба на родител в ранна възраст да вземем за пример, увреждане), като че ли им се дава повече по други линии. Правилно ли ви е усещането от този факт? Именно като че ли самата природа пробва да поправя нарушавания баланс и да възвърне равновесието. И противоположното!

Хора, които имат всичко по доста линии, биват лишени от нещо друго, напълно ненадейно. Отново като че ли за връщане на салдото.

Замислете се и вие за вас и вашия живот. Както и за този на фамилията ви – рожденото семейство или новото семейство, в случай че към този момент имате свое. Забележете има ли такива моменти на отнемане от нещо и на компенсиране за загубата. Това е забавно за наблюдаване, тъй като може да си извършите извод за това по какъв начин работят вселенските закони. И тъй като концепцията за приемането и даването също се контролира от явен и безапелационен закон.

Не се оплаквайте, а се научете да давате

 Давайте Снимка: pixabay.com

И в този момент идва моментът до каква степен самите вие може да давате? Тук приказваме за предоставяне освен на материални неща, само че и на нематериални. Например – внимание, обич, емпатия, грижа, съдействие, състрадание и така нататък Дали давате повече, в сравнение с получавате? Има подобен закон във Вселената, че колкото давате, толкоз и ще получавате. И това е изцяло годно за всички ни.

Може би в последно време ви се коства, че не получавате задоволително от света и хората към вас. Но замислете се в действителност какъв брой самите ви давате на другите. Наистина ли се раздавате по този начин, както си мислите? Може би се заблуждавате, че сте доста великодушни към другите, само че това напълно не е по този начин.

Анализирайте да вземем за пример последната седмица и пробвайте да откриете дали някъде не бъркате. Ако би трябвало, направете си лист с това, което сте получили и което сте дали. Но в действителност, бъдете откровени и не пропускайте нищо. Така ще получите по-добра изясненост за салдото. И ще може да коригирате някои ваши неточности, както и да откриете в какво може да наваксате. Възможно е също да разберете, че сте получавали неща, от които не сте се нуждаели. Опитайте идващия път просто да не ги вземате, а да ги насочвате натам, където в действителност са нужни. За да възстановите равновесието.

Важно за даването и взимането

 Законът за даването и приемането

Но не е задоволително просто да давате. Трябва да го вършиме безкористно и без упования. Да е от сърце и да се случва, с цел да вършиме положително и да помагате на хората. И на света да бъдат по-добро място за живеене. Ако давате единствено с цел да получите, това не се брои. Вселената гледа отдолу под вежди сходно разпределяне и то не влиза в вярната сметка.

А в случай че въпреки всичко ви се коства, че не получавате задоволително – не мрънкайте, не се оплаквайте и не се изживявайте като жертва. Увеличете даването – може би Вселената желае да се увери, че в действителност умеете да бъдете великодушни към света към вас. И чак тогава ще ви даде това, което ви се поставя.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР