Много хора са обсебени от прителството на Лейди Гага и

...
Много хора са обсебени от прителството на Лейди Гага и
Коментари Харесай

Лейди Гага с емоционално обръщение към Брадли Купър

Много хора са захласнати от прителството на Лейди Гага и Брадли Купър, откакто ги видяхме в " A star is born " и се радваме, че не престават да бъдат толкоз близки. В четвъртък, Брадли Купър бе почетен на American Cinematheque Gala по случай своята 20 годишна кариера. По този мотив Гага изнесе доста прочувствена тирада на сцената.

" Чувствах се комфортно с Брадли, тъй като той е доста благ и същински човек. " - сподели Гага, до момента в който бършеше сълзите си.- " За мен е чест да те имам като мой другар ", продължи тя.

 Лейди Гага с прочувствено послание към Брадли Купър Instagram

Гага също разкри, че Брадли й е оказал помощ да се разкрие и да откри себе си още веднъж посредством тази роля. " Избягах от Стефани, сложих си перелина на супергерой и станах Лейди Гага ", сподели тя. " Ти ме провокира да се потопя на доста надълбоко, където още веднъж трябваше да бъда Стефани. Благодарна съм ти, освен тъй като ме правиш по-добра актриса, а и тъй като мога да разгадавам на теб като другар. "  Лейди Гага с прочувствено послание към Брадли Купър Instagram

" Роди се звезда " е третият римейк на оригинала от 1937 година с Джанет Гейнър и Фредрик Марш и следва живота на изстрадал музикант на име Джаксън Мейн (Брадли), който се влюбва в изгряваща звезда на име Али (Гага).

А саундтракът е необикновен...

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР