Много хора с нетърпение очакват своя ритуал за душ –

...
Много хора с нетърпение очакват своя ритуал за душ –
Коментари Харесай

Колко често трябва да перете кърпите у дома

Много хора с неспокойствие чакат своя обред за душ – моментът да се освежат и да останат уединено със себе си. Но какъв брой дълго ще останете чисти, в случай че посегнете към остаряла забрадка, с цел да се подсушите? Лесно е да се допусна, че защото сте чисти, когато се увивате в кърпата за баня, няма потребност да я сменяте.
Кърпите задържат доста вода и остават влажни в продължение на часове, което е идеалното място за размножаване на нежелани микроби. Ето за какво кърпите за баня би трябвало да се перат два пъти седмично или другояче казано – след 3-4 използва.
 Ето по какъв начин би трябвало да сгъвате чаршаф с ластик (ВИДЕО) Ето по какъв начин би трябвало да сгъвате чаршаф с ластик (ВИДЕО)
Сгъването на чаршаф с ластик меко казано може да бъде изнервящо, изключително когато би трябвало да спестите място в шкафа за спално долни дрехи. Време...

Ако спортувате и употребявате забрадка, то тя би трябвало да се пере след всяка приложимост на най-малко 40 градуса. Що се отнася до кърпите за ръце, експертите поучават те да се сменят един път седмично, при положение, че всеки член на семейството си има своя по този начин. Ако е обща – на 2-3 дни. Кърпите от кухнята се перат, според от метода на употреба, само че е желателно всеки ден, изключително в случай че бършете чинии.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР