Много хора очакваха, че най-логичният избор за областен управител на

...
Много хора очакваха, че най-логичният избор за областен управител на
Коментари Харесай

„Продължаваме Промяната“ показа, че не е никаква промяна а гримирана в „цивилизованост“ мазна физиономия на СЪЩОТО!

Много хора чакаха, че най-логичният избор за регионален шеф на Варна да е Стела Николова. Е няма да е Стела Николова! Защо? Ами тъй като, в случай че е Стела Николова Авгиевите обори на регионална администрация и нейните корупционни далавери ще секнат и мутренските зависимости също.

Тя ще стартира да работи транспарантно и ЗА гражданския интерес, а не против него. Ще спре продажбата на държавни парцели на мутри, ще спрат кокошкарските схеми за изтискване на всеки един лев от държавна благосъстоятелност – информация държавните гаражи на митницита, които се „ продадоха “ от някогашния регионален шеф на герб на негови чиновници и по-късно препродадоха на двойна цена—в което прокуратурата не видя нищо неправилно.

Превантивно свинските медии във Варна – анонимни вувузели, зад които стоят гербаджийски подлоги и всякаква сходна сган, изляха тонове мръсотия и неистини по адрес на Стела Николова и фамилията й, че какъв брой ужасно ще стане, в случай че Стела стане регионален!

Ужасът човек като нея да застане отпред на Областна администрация разстресе мафиотския град. „ Продължаваме Промяната “ сподели, че не е никаква смяна а гримирана в „ цивилизованост “ мазна физиономия на СЪЩОТО!

По време на изборите се засякох с Лорер във Варна, до момента в който Политическа партия агитираше на улицата. Той ми сподели, какъв брой доста от Политическа партия харесвали Стела и какъв брой я подкрепяли в това, което прави. Подкрепяли, дрън, дрън!

Анонимниците на Политическа партия от листите във Варна в този момент се мъдрят в Народното събрание. Лорер не съм го видяла на нито един митинг в града за нито една идея на Варна!

„Мъдрите“ варненци за следващ път си избраха невидими анонимнци да ги ръководят.

Срам ме е от Политическа партия, гнус ме е от Политическа партия! Вие сте едни клиентелисти и никава смяна от вас няма и не може да има! По делата се познавате! Пфуууу!

Татяна Кристи
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР