Много хора, които от известно време не са във връзка,

...
Много хора, които от известно време не са във връзка,
Коментари Харесай

6 причини защо най-истинската любов е неочакваната

Много хора, които от известно време не са във връзка, ще потвърдят, че най-малко един път в живота си на необвързани са чули фразата: „ Спокойно! Ще срещнеш любовта, когато и където минимум очакваш. “. Звучи ви доста познато, нали? Отговорът сигурно е Да. И смятате, че е много неефикасно, нали? Отговорът отново е Да. Защо ли? Защото за хора, които имат желание и предпочитание да се обвържат, „ неочакването “ да срещнат някого някак не се връзва с проектите им. Но за какво тогава хората не престават да повтарят това изречение всякога, когато водят диалог за връзки с самостоятелен човек? Според доста от сватовниците и специалистите по връзки това е безспорна истина. Нека разберем каква е повода за тяхното изказване.

„ Когато сте си основали фиксидеята, че желаете да се запознаете с някого, това си проличава и даже изглеждате напрегнати и доста съсредоточени в профил. “ Казва Кели Фишър, сертифицирала се в разрешаването на проблеми в любовни връзки и взаимоотношения и представляваща едната половинка от „ Дуото на сватовниците “ ( “The Matching Duo ”). „ Когато не сте фокусирани най-много в това и просто се наслаждавате на себе си и времето, прекарано без сътрудник до вас, вие давате късмет на нещата да се случат непринудени, по натурален път без изкуствени „ катализатори “ на процеса “.

Вместо да сте захласнати от концепцията да търсите идеалната си половинка, специалистите в региона поучават да се фокусирате върху следните 6 неща:

1. Отдайте се на своите занимания и ползи

„ Правете повече неща, които знаете, че ви карат да се чувствате щастливи и задоволени, пълноценни и заредени позитивно. Избирайте занимания, които ви карат да се свържете с вашите обичани хора (семейство, другари и т.н.). Когато желанията ви са с в унисон с това, което действително правите, това провокира позитивни страсти у вас, законът на привличането работи с цялостна мощ и ви се случват все по-приятни неща “, споделя К. Фишър.

2. Преустановете остарели другарства

„ Когато хората се свързват с нещо или някого от предишното, го вършат гледайки с вяра, записват се да пътуват и да посещават спортни проведени занимания с групи хора. Те също преустановяват контакт и със свои остарели другари. “, споделя Кели Фишър. Истина е, че постоянно, когато намерят и основат нов кръг от другари и познати към себе си, постоянно има обичаи със остарели другари, които просто би трябвало да бъдат спазени. “

3. Помислете още веднъж какво тъкмо желаете в една връзка

Да си дадете отмора от непрестанното търсене на вашата съвършена половинка е доста положително решение, което ще обясни на вас самите какво тъкмо търсите в любовта и какво бихте толерирали в идната ви връзка “ – разяснява Тина Гилмор, която е експерт по разрешаването на проблеми в любовни връзки и взаимоотношения и е другата половинка от „ Дуото на сватовниците “. Ако преди време сте виждали един вид сътрудник до себе си, а в този момент желаете различен, постоянно може да измененията настройката си и да привлечете към себе си тъкмо подобен човек, за какъвто си мечтаете в този момент.

4. Спрете да броите на какъв брой критерии дава отговор евентуалният ви фаворит

„ Бих трансформирала напълно леко изречението – „ Ще намериш любовта тъкмо където минимум очакваш “, като по-скоро прибавя „ при този. който минимум считаш за ‘твой тип‘ – споделя Андреа Сирташ, авторката на „ Той просто не е твой вид (и това в действителност е хубаво) “. „ Толкова доста дами са прекомерно заети да означават в листата на кои от критериите им за съвършения мъж до тях дава отговор индивидът, който са си харесали, че пропущат основни елементи от личността му. Все отново, дами, най-после няма да се омъжите за лист хартия, а за мъжа до вас. “

5. Огледайте се в близост

„ Понякога се случва по този начин, че някои от нас, дамите, не си дават сметка, че любовта ги чака доста по-близо в сравнение с те си мислят и най-после преоткриват връзките си с сътрудник от офиса, в който работят, да вземем за пример, само че на който не са гледали по сантиментален метод до момента, а в действителност той е индивидът, който ги прави щастливи и карат пеперудите в стомаха им да пърхат волно с криле. Такива случаи доста постоянно срещам в професионалната си процедура “ – споделя госпожа Сирташ. Много от представителките на нежния пол се натъкват на мъжа фантазия, тъкмо когато спрат да го търсят и спрат да са захласнати от концепцията за „ идеала на живота им “. Когато човек не се старае толкоз доста да подреди въображаемо бъдещето си преди да е настъпило, всичко се случва естествено и доброволно – в любовен аспект най-много.

6. Не бързайте да си триете профилите от уеб страниците за запознанства

Фишър и Гилмор поучават, че не е зле от време на време да проверявате какво се случва из тези места за основаване на запознанства и срещи, защото може да се случи по този начин, че до момента в който вие си давате отмора от своите занимания и неща, които ви ощастливяват, някой тъкмо в „ този миг може би търси тъкмо вас “.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР