Много хора имат прякори, но рядко си ги харесват или

...
Много хора имат прякори, но рядко си ги харесват или
Коментари Харесай

Смешни и оригинални: Прякорите на едни от най-известните родни звезди

Много хора имат прякори, само че рядко си ги харесват или се гордеят с тях. Вероятно не знаете, че за първи път прякор е употребен в Древен Китай при династията Хан, като с него са характеризирани хора с доста власт, които имат мощен, враждебен или храбър темперамент, като " Тигър ", " Орел " и други Е, прехвърляме си хиляди години напред, с цел да забележим кои са едни от най-култовите прякори на родните звезди.

Мара Отварачката

Няма по какъв начин да не стартираме с евентуално една от най-известните дами в България и прякор, който тя доста не харесва. Звездата е признавала, че преди е харесвала да се обръщат към нея с Маре, Марето, само че след присъединяване ѝ в рекламата за питие, певицата е спряла да харесва това послание, тъй като към него е долепено " Отварачката ". Не е ясно кой тъкмо ражда този прякор, носят се клюки за " кръстника ", само че нищо не е доказано. Факт е обаче, че точно тази реклама прочу още повече старозагорското миньонче.

Виж още: Тенът изсветлява, спомените - не: Морското лято на звездата от TopQueen Габи

Джизъса

Има ли някой, който да не знае за Джизъса? Има ли някой, който да не е чувал за него? Повечето хора постоянно свързват този прякор с лицето на една от футболните ни звезди Благой Георгиев. Успешен състезател, предприемач, постоянно издирван от разнообразни фешън марки, а и освен, татко на няколко деца, а преди години и много издирван от дамите. Е, в този момент също е, само че сърцето му е запленено от актуалната му половинка - Златка Райкова. Благой е прочут и с друго - любовта му към Господ и татусите, които му е посветил. Оттам потегли и прословутия прякор - Джизъса.

Виж още: Опашка за фотоси: най-комерсиалните места за летни фрагменти

Малката Джулка

Джулиана Гани се трансформира в топ инфлуенсър, модел и още доста неща и съумя да се отдели от облика си на плеймейтка. Това остава в историята на знойната хубавица, която в последните години е популарна и с няколко прякора - Малката Джулка и Джугани. Първият прякор е обвързван с присъединяване на Джулиана във Vip Brother, където се превъплати в ролята на индийка от сериал. Такава беше задачата, в която участваха и другите съквартиранти, само че Джулката се открои с артистично наличие, а този прякор си остава в историята.

Виж още: В отлична форма и по бански: Радина Кърджилова наподобява зашеметяващо, само че и призна нещо за тялото си 

Божинката и Малко Коте

Валери Божинов е другата футболна звезда, която си има прякори, с които е много известен. Трепни, Божинката, Божи Гол, Генерал Божи Гол... пишете в мненията, в случай че се сетите за различен, който ние изпускаме. Малко Коте пък се роди точно след едни палави СМС-и с Бояна Генова.

Виж още: Азис проговори за белезите по тялото си! Певецът се дефинира за... безконечен, ето защо 

Изображение: https://www.instagram.com/blagogeorgiev_official/
https://www.instagram.com/djuliana_gani/
https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР