Много хора бяха лишени от своите екскурзии в началото на

...
Много хора бяха лишени от своите екскурзии в началото на
Коментари Харесай

Живописни европейски дeстинации, които да посетим след пандемията

Много хора бяха лишени от своите екскурзии при започване на март при първата вълна на пандемията, а опцията за летни пътувания беше приятна глътка пресен въздух. В разгара на втори взрив на пандемията и редица нови рестрикции и затворени страни, си спомняме с носталгия за някои от обичаните си дестинации по света. В тази публикация ще ви дадем рекомендации за три забавни места в Европа, които да посетите незабавно щом рестриктивните мерки паднат и обстановката се възстановява. Не споделяме да стягате куфарите и да бъдете безотговорни, а просто да плануваме деликатно идващите си пътувания. 
Азорските острови, Португалия
 Пътуване за интроверти: Идеи за усамотени дестинации Пътуване за интроверти: Идеи за усамотени дестинации
Почивката е нещо, което всеки от нас схваща доста самостоятелно. Наложително е да се придържате към правилата на комфорта, преди да се...
Това са девет вулканични острова, които си коства да бъдат посетени. Полетът до там е леко безценен, само че това се компенсира от ниските цени на място, както и допустимите цени на хотелите. Няма да ви е изключително мъчно да си намерите места, на които бирата да е 1-2 евро, а храната да е на напълно прилична цена. Местните магазини оферират качество на положителни цени, а за феновете на скъпите заведения за хранене също има безпределно доста варианти. Лети се до столицата Понта дел Гада, като там на място ви чака изключителна зеленина, прелестни и красиви лагуни и спиращи дъха гледки. Азорите са извънредно място и едно търсене в Гугъл ще ви убеди тъкмо в това. 
Словения
Тук слагаме цялата страна като дестинация, тъй като тя не е изключително огромна. Полетите до Любляна са къси и чести, а един път щом сте на място има какво да се види. Цените не са доста високи и човек може да се наслаждения на приятна отмора с не изключително огромен бюджет. Словения надалеч не е Любляна и доста елементарно може да се убедите в това. В страната има създадена компания за туристически пътувания Loopy Slovenia, която е система от рейсове, с които може да обикаляте из страната и да я опознаете. Струва си да проучите и да я посетите. 
Ломбардия, Италия
 Европа моли: Останете си у дома за Коледа Европа моли: Останете си у дома за Коледа
Лидерите на редица европейски страни предизвестиха жителите си, че е прекомерно рано да възнамеряват коледни пътувания, защото случаите на...
Ломбардия е обичана област в Италия и има за какво. Умишлено не посочваме избран град там, тъй като целият район си коства да се открие - от прелестните езера като Комо и дребните градчета край неговите крайбрежия, през чудесните винени дестинации и несъмнено - Бергамо и Милано. Препоръчваме да организирате своето пътешестване по този начин, че да кацнете в Бергамо и да пътувате до Милано - цените в нощувките не са дребни и това може да ви помогне да оптимизирате бюджета си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР