Много харесваме Емили Блънт, а участието ѝ в предстоящия филм

...
Много харесваме Емили Блънт, а участието ѝ в предстоящия филм
Коментари Харесай

Мери Попинз се завръща с пълен трейлър

Много харесваме Емили Блънт , а присъединяване ѝ в идния филм за Мери Попинз единствено затвърждава благосклонностите ни.

 Първи филмов откъс на
Първи филмов откъс на " LEGO Филмът 2: Второто пришествие "

Емет и компания се завръщат

В " Мери Попинз се завръща " Емили ще изиграе не какъв да е, а самата Мери Попинз. Това е една от предстоящите игрални акомодации на Disney, която ще бъде наситена с доста цветове, музика и завършения. Сюжетът ни запраща в 30-те години на ХХ в. в Лондон.

 Емили Блънт като Мери Попинз

Емили Блънт като Мери Попинз

Там ще открием Майкъл и Джейн Банкс, техните деца и рутината на всекидневието им. Те се пробват да преживеят загубата на техен непосредствен, когато Мери Попинз се появява още веднъж в живота им. Нейната цел е да им върне насладата, както тя си знае.

 Снимка 378885

Вече казахме, че Емили Блънт ще бъде Мери Попинз, а компания ще ѝ вършат Бен Уишоу ( " Спектър " 2015 г, " Момичето от Дания ", 2015 г.), Емили Мортимър ( " Изобретението на Хюго " 2011 година, " Купонът ", 2017 г.), Колин Фърт ( " Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта ", 2016 г.), Мерил Стрийп ( " Вестник на властта ", 2017 г.), която ще бъде в ролята на ексцентричната братовчедка на Мери - Топси, и други.



Премиерата на " Мери Попинз се завръща " е на 21 декември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР