Много грозни сцени по трибуните помрачиха вчерашното Вечно дерби между

...
Много грозни сцени по трибуните помрачиха вчерашното Вечно дерби между
Коментари Харесай

Батков: Честито на ЦСКА! Олигофрени опитаха да превърнат празника в кръвопролитие

Много грозни подиуми по трибуните помрачиха вчерашното Вечно дерби сред Левски и ЦСКА, извоювано от " алените " с 2:0 на Националния стадион " Васил Левски ". В средата на второто полувреме се стигна до нечовечен пердах в бранш " А ". Имаше обстрел с ракети сред левскари и цесекари, като пострада жена. Дамата се нуждаеше от здравна помощ. В момента, когато органите на реда отвориха вратата, с цел да може потърпевшата да бъде качена изведена от бранша и качена на кола за спешна помощ, почитатели на Левски пробваха да нахлуят на пистата.

Тогава на трибуните влязоха гардове на частна охранителна компания, които започнаха да бият наред. Жени с деца пищяха и се разбягаха към по-горните редове.

Оказа се обаче, че мелето е сред " сини " ентусиасти. Гардовете от охранителната компания в действителност са ултраси от бранш " Б ". Групата здравеняци мина по пистата пред погледите на служителите на реда преди да влезе в крайната част на " А " (откъм бранш " Г " ) и стартира да раздава правораздаване с голи ръце. Добре познатият левскар Даниел Илиев беше eдин от гардовете, които нахлуха в бранш " А ", написа " Блиц ".

С кола за спешна помощ беше откарано и дете, потърпевшо от обстрела с ракети сред двете агитки.

Групите на Левски в обществената мрежа " Facebook " са заляти с фрагменти от грозния случай, като част от коментиращите са учудени за какво служителите на реда бездействат и разрешават на групата здравеняци да влезе в бранша и да бие почитатели, измежду които дами и деца.

Синът на Тодор Батков също излезе с пост по тематиката. " Честита победа на ЦСКА - безусловно заслужена, предвид на безобразната ни игра! Това е магията на футбола - на терена всичко е допустимо. За жал очевидно и на трибуните всичко е допустимо! За следващ път дребен брой олигофрени от двете агитки се пробваха да трансфорат празника, наименуван " постоянно дерби ", в клане! Крайно време е да се подхващат ограничения! Футболът е за всички, освен за шепа комплицирани младежи без честен компас! ", написа Тодор Батков-младши.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР