Много гръмки думи от страна на служебния министър Стойчо Кацаров.

...
Много гръмки думи от страна на служебния министър Стойчо Кацаров.
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Стойчо Кацаров издава две заповеди с един и същи номер

Много гръмки думи от страна на служебния министър Стойчо Кацаров. Няма нищо неприятно да се проверяват аргументите за високата смъртност от COVID-19 и те би трябвало да се проверяват. Но не би трябвало ли да се проверяват и думите, че хората умират с ковид, а не от ковид? Не би трябвало ли да се проверяват и думите на настоящия министър, че има подозрения за имунизациите?

Това сподели в предаването " Лице в лице " по бТВ някогашният здравен министър проф. Костадин Ангелов.

" В момента няма никакво ръководство на здравната рецесия, в Министерство на здравеопазването виждам единствено един произвол и безпорядък. Мога да дам образец със заповедите за идващите от Румъния. Не може да се позволяват подобен вид нередности и да не се мисли преди всичко за българските жители. Всички тези неща водят до стопиране на имунизационната акция. Самият министър сподели, че има подозрения във имунизациите. Това е неприемливо. Хората не се стимулират и стопираха да се имунизират ", разкри той.

" Един министър би трябвало да приказва с доста, доста специалисти и тогава да приказва, а не да изрича персонално мнение. Сега се имунизират сред 15 000 и 17 000 души дневно. По наше време се имунизираха над 30 000 души дневно. Искам и да попитам приготвя ли страната ни отвод от доставки на ваксини за идващите месеци? Задавам този въпрос като български жител. Всичко това разколебава хората и имунизационният развой спря. Спирането на " зелените коридори ", след това стартирането им, издаването на заповед, която се трансформира след 2 часа - това са несериозни неща ", сподели още проф. Ангелов.

" Огромна неистина е, че хората в НОЩ са получавали заплати. В момента има пъклен доста неистини и има недостиг на истина. Друга огромна неистина е, че е имало подслушване. Като казваш такива неща - излизаш и ги доказваш. Всичко друго е несериозно ", безапелационен бе някогашният здравен министър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР