Много Fallout фенове чакат игра, която въобще не принадлежи на

...
Много Fallout фенове чакат игра, която въобще не принадлежи на
Коментари Харесай

The Outer Worlds ще може да се изиграе за максимум 40 часа

Много Fallout почитатели чакат игра, която изобщо не принадлежи на Bethesda. Говорим за идното заглавие The Outer Worlds , дело на студията Obsidian Entertainment и Private Division. Макар да нямаме дефинитивна дата на издаване (освен обещанието „по-късно тази година“), разработчикът ни разкри някои други любопитни елементи по отношение на играта.

В изявление с Game Informer, Ленърд Боярски, един от оглавяващите плана, съпостави The Outer Worlds с друга игра, Star Wars: Knights of the Old Republic 2, най-малко по време на изиграване. Knights of the Old Republic се превърта от елементарния състезател за към 30-40 часа. The Outer Worlds също може да ви отнеме към 40 часа… в случай че не сте доста положителни в жанра. Според Боярски заглавието може да се изиграе за 15 часа от по-упоритите.

Имаме и една особена изненада – Тим Кейн, управляващ The Outer Worlds дружно с Боярски, показа, че играта не е с огромен отворен свят. Така че не, не може да изследвате каквото си поискате. Кейн изясни: „Хората мечтаят за някъде стотици часове геймплей… само че не! Времето, което ще ви отнеме да завършите (играта) зависи от личния ви жанр на игра. Геймърите, залагащи на прикритие, ще са по-бавни от тези, търсещи директен сблъсък„.

Боярски добави, че екипът се постарал да трансформира The Outer Worlds в игра, подобаваща за „повтаряне“. Това значи, че основният сюжет може да е доста по-кратък от упования. „Ние искахме да се концентрираме върху това поради бюджета и размера (на студиото) ни. Това докара до създаване на по-строго следена игра от гигантската пясъчна кутия, в която сте привикнали да тичате насам-натам„.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР