Много емоции обещава традиционният събор в село Трояново тази година.

...
Много емоции обещава традиционният събор в село Трояново тази година.
Коментари Харесай

Висок адреналин и много емоции за традиционния събор „Трояново“ 2023

Много страсти дава обещание обичайният събор в село Трояново тази година. Събитията стартират от 29 април и ще продължат до 1 май в това число.

И този път за феновете на рисковите удоволствия програмата ще предложи надпревари с АТВ, които ще стартират от 10.30 часа незабавно след записването на участниците. А награждаването, което включва парични награди за първите трима класирали се е планувано за 17.00 часа. От 19.00 часа ще стартира и огромният концерт с присъединяване на оркестър „ Веселие “.

На 30 април програмата продължава с офроуд надпреварата „ Трояново “ 2023, а паричните награди ще бъдат доста повече за първо и второ класиране. От 18.30 часа всички поданици и посетители ще се насладят на зрелищен театър с коледари, лазарки, кукери, с ритмите на ТА „ Здравец “ с началник Димитрина Бакалова и поп фолк дивата Юнона. От 21.30 часа настава мистичната част на празненствата с нестинарски игри и обилна празнична заря.

Последният ден на събора е отдаден на творчеството на най-малките с най-хубавата детска рисунка, футболно състезание и предстоящите национални битки.

Всеки искащ е добре пристигнал, приветстват уредниците от Община Камено.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР