Много е важно хората да бъдат запазени, защото изпуснем ли

...
Много е важно хората да бъдат запазени, защото изпуснем ли
Коментари Харесай

Кои бизнеси ще се възстановят след кризата

Много е значимо хората да бъдат непокътнати, тъй като изпуснем ли този капитал, по-късно не може да се възвърне производството, сподели Георги Ангелов
Тази рецесия е рецесия на работните места, би трябвало да запазим служащите, с цел да можем да се възстановим. Това сподели в изявление за бТВ икономистът Георги Ангелов. Според него е доста добре, че България взе ранни ограничения и по този начин избегна пандемия като в Италия.

„ Тези бизнеси и тези бизнесмени, които желаят най-бързо да се възстановят след рецесията, ще запазят служащите по един или различен метод, ще бъдат лоялни към своя личен състав, с цел да чакат по-късно и хората да са лоялни към бизнеса ", проучва обстановката икономистът. По думите му, някои изобщо няма да могат да се възстановят: " Уволниш ли всички фрагменти, които си изграждал десетилетия, може в никакъв случай да не се възстановиш по-късно. Много е значимо хората да бъдат непокътнати, тъй като изпуснем ли този капитал, по-късно не може да се възвърне производството. ”.

Там, където има условия за съблюдаване на ограниченията, би трябвало да се работи, в случай че може да се работи от у дома, най-добре, в случай че може да се разделят пространствата. Който има поръчки, би трябвало да работи. Въпросът е, че множеството промишлености нямат поръчки, просто няма какво да работят, съобщи още Ангелов.

Който не е търгаш и няма непотребни пари, по-добре да ги заложи на несъмнено, най-малко за момента, посъветва икономистът. Депозитът носи нулева рента, само че най-малко е сигурен, обезпечен от страната, счита Георги Ангелов. Той съобщи, че три месеца няма да има проблем да се издържи с вътрешни запаси, това идва от китайския образец. По думите му, към този момент никой не гледа по-далеч.

Най-лошото е, че всички автомобилни фабрики в целия свят са затворени, ние като производители на части за коли, и нашите фабрики затварят един по един, целият бизнес в идващите няколко седмици няма да има какво да прави, сподели Ангелов. В Съединени американски щати има 3 млн. безработни за една седмица. Изведнъж всички автомобилни фабрики там затвориха, и това е единствено за една седмица. Ще забележим другата седмица – ще имаме още десетки милиони безработни, добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР