Много е трудно напоследък човек да намери сродната си душа.

...
Много е трудно напоследък човек да намери сродната си душа.
Коментари Харесай

Единственият знак, който показва, че мъжът иска да бъде с вас

Много е мъчно в последно време човек да откри сродната си душа. Хората стават все по-затворени и претенциозни, а това може да бъде сериозна спънка в любовта. Работата става все по-напрегната, а времето за обич и занимания понижава доста. Доста хора прибягват до Интернет запознанствата, с вяра по-бързо да открият индивида, с който да остареят дружно. Само че неведнъж всичко приключва доста по-бързо от предстоящото.

Мимолетните връзки са постоянно събитие, тъй като двамата сътрудници не си подхождат в действителността, макар, че до през вчерашния ден са си писали хубави неща по чатовете и  посредством известия.
 Какво може да разберете за един мъж единствено по ръцете му? Какво може да разберете за един мъж единствено по ръцете му?
Казват, че ръцете издават доста неща за един мъж. Нека забележим какво може да разберем за един мъж единствено по ръцете му:  1. Ръкостиска...

Когато мъжът изненадва " виртуално " дамата, това не значи, че в действителния свят той е подобен. Когато той покаже особеното си лице, неведнъж дамата е разочарована в упованията и визиите си за него. Тя се усеща излъгана и подведена.

За дамата има един явен знак, който й подсказва, че мъжът има по-сериозни планове към дамата. И той е доста елементарен - в случай че я предложения на среща. Няма значение къде и по какъв начин са се срещнали - дали във виртуалното или в действителното пространство. Ако мъжът е сериозен, той ще изиска да я види онлайн. Без да се постанова да търси оправдания, че е ангажиран или има доста работа. Ще съблюдава ангажимента и ще пристигна тъкмо в точния момент.

Но в случай че мъжът избира да си комуникира с дамата единствено посредством известия или чатове, работата е обречена на неуспех. Ако дамата е прекарала една нощ с него и след нея мъжът избира най-вече да си пишат, това е сигурен знак, че той не я възприема насериозно. Това е знак, че той няма интерес към нея за по-дълготрайни взаимоотношения.

Ако дамата усети, че мъжът непрестанно отсрочва, не прави никакви проекти за близкото или далечното бъдеще, това значи, че той няма сериозен интерес към нея.
 Как да разпознаем жена, останала дълго време без мъж Как да разпознаем жена, останала дълго време без мъж
Самотните дами не са необичайност в днешно време. За страдание, разводите и разделите се усилват за сметка на сполучливите бракове и стабилн...

Ако мъжът се пробва да открадне всяка минута от напрегнатата си работа, дамата би трябвало да е щастлива - него го е грижа за нея и желае освен това от мимолетна случка. Такъв мъж постоянно ще откри метод да види своята обичана. Жената би трябвало да е доста щастлива, в случай че е срещнала мъж с сходно държание. Това е сигурен знак, че той държи на нея и желае освен това от случка за една нощ.

Все отново дамата не би трябвало да избързва, преди да е опознала индивидът до себе си. Двамата сътрудници не би трябвало да крият нищо в случай че държат един на различен. Защото в следствие може да се появят неуместни истини, които да доведат до раздялата им.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР