Много е жалко и отвратително, че на индивиди от биологичния

...
Много е жалко и отвратително, че на индивиди от биологичния
Коментари Харесай

Как TikTok в Китай възпитава, а в Европа и САЩ деградира младите?

„ Много е тъпо и непоносимо, че на човеци от биологичния тип човек може да им хрумне такава подигравка, тъй като знаят, че това ще се хареса. Това приказва за извънреден първичен психологичен строй “.

Това разяснява пред психиатърът Цветеслава Гълъбова след скандалния клип, който беше сниман в Пловдив.

„ Бързата популярност е фундаментът на ТикТок културата, която заля целия Запад. Само преди няколко месеца в Съединени американски щати излезе доста сериозен отчет за моделирането на наличието в ТикТок, което е китайско приложение. Според отчета, в случай че в Китай влезете във въпросното приложение, ще гледате спорт, за децата излиза просвета и изкуство. Вечер се изключва и може да се употребява 40 минути дневно ", коментираКристиян Шкварек, представител на европейските консерватори и реформисти.

" Същото приложение в Европа бълва мръсотия и всичко, което е просташко и деградиращо. В документа се показва, че като част от политиката на китайската страна, децата в Америка и Европа преднамерено се облъчват с безспорна мръсотия, до момента в който в Китай се възпитават единствено в положителни неща. Имаме и Ютуб, и Facebook. Тези приложения основават просвета на бърза и лесна популярност през помията ”, уточни Шкварек.

„ Това се прави за да се изгладят мозъчните гънки и ползите да се сведат до това, което виждаме. Тук не приказваме за ползи в други сфери. Погледнете какво се качва – нещо извънредно просташко и мерзко. Не възпитава нищо, а подтиква най-низките пристрастености, които може да има в човек и ги възкачва на фундамент. Децата вървят по този път и не могат да бъдат извадени от тази действителност “, добави Цветеслава Гълъбова.

„ Целта е единствено пазарна, в случай че приказваме за Facebook и Ютуб. Колкото повече мръсотия се излее и колкото повече мръсотия има, това са толкоз повече реклами. Ако приказваме за ТикТок, политиката е държавна. Според различен отчет най-желаните специалности за децата в Китай са астронавт, актьор, състезател, преподавател. При същото изследване, извършено в Съединени американски щати, преди всичко са инфлуенсър, ютубър – това, което те прави бързо и елементарно прочут, без да има никаква стойност “, уточни Шкварек.

„ Проследявайки общественото държание на хората от клипа, става въпрос за хора с доста сериозна личностна патология, за психопати. Не са психологично заболели. На тях едно задържане не може да се отрази. Те не зачитат закона и могат да вършат каквото си желаят. Задържането по никакъв метод няма да се отрази. Говорим за психопати, а българското общество в огромна степен се психопатизира. Много хора живеят с възприятието, че са над закона и не желаят да го съблюдават. Ако единствено режем върховете на проблемите, няма да ги разгадаем “, разяснява психиатърът.

„ Съществува цяла мрежа от организации, която се занимава с това да изобличава подобен вид случаи и към този момент виждам по какъв начин може да излязат със мнение, че реакциите са демонстрация на хомофобска и трансфобска офанзива против Емили, който е мъж “,посочи още Кристиян Шкварек.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР