Много често когато хората сънуват и успеят да си спомнят

...
Много често когато хората сънуват и успеят да си спомнят
Коментари Харесай

Тълкуване на аромати в съня

Много постоянно когато хората сънуват и съумеят да си спомнят за това какво са сънували, те откриват, че са усещали и аромати в съня. Понякога приятни, а различен път зловонни.

От антични времена тълкувателите на сънища са размишлявали по какъв начин да разгадават сънищата, в които се усещат разнообразни аромати, Дали те вещаят нещо хубаво, или в противен случай, дали са предвестител за несгоди.

В следните редове ще се опитаме да ви покажем по какъв начин да разтълкувате личните си сънища, свързани с чувство за аромати.

Приятен и пресен мирис насън

Очакват ви сполуки в работата, ще се сдобиете с правилни другари или даже благодетели.

Аромат на прясно изпечен самун в съня

Не е ясно дали има някаква връзка с добре известната ни приказка, че умният на всички места си изкарва хляба, само че съгласно множеството тълкуватели на сънищата миризмата на самун значи, че пред вас ще се открият положителни вероятности в бизнеса.

Миризма, която е остра и неприятна за вас, само че не можете да я определите

В най-скоро време ще бъдете забъркани в интриги, ] бъдете нащрек!

Миризма на сяра насън

 Тълкуване на аромати в съня

Стига в всекидневието си да не се сблъсквате постоянно с неприятния мирис на сяра, който е допустимо даже и да усещате насън, той постоянно значи, че ви чакат големи беди и несгоди.

Мирис на урина

Ако усетите аромат на урина насън, то това постоянно е индикатор, че сте попаднали на хора, които не ви мислят положителното. За тях подлостта е метод на живот и елементарно могат да „ стъжнят “ и вашия личен. Бъдете бдителни!

Ухание на прясно набрани стръкове цветя в съня

Да усетите аромата на прелестно ухаещи за вас цветя значи наслада, благополучие и забавление, само че има и някои характерни аромати на другите цветя. Така да вземем за пример ароматът на лилии предвещава тъжни моменти или прекарвания, а маковете са знак на подправени обещания, които ще ви разочароват. Ако сте самотни, то ароматът на жасмин насън би означавало за вас, че в най-скоро време ще срещнете сродната си душа.

Аромат на парфюм насън

 Aромати в съня

Елегантният мирис на безценен и първокласен парфюм, който ви подхожда, е знак, че ви предстоят удоволствия с обичания човек, а в случай че още не сте го срещнали, то това ви следва в най-скоро време.

Остра и неприятна миризма на мастило

В съвсем всички случаи сходен мирис вещае кавги сред вас и ваши другари или до злощастие, което може да сполети ваши близки хора.

Приятен мирис на сладкарски произведения в съня

Очаква ви материална поддръжка от ваши другари, близки или родители. Ако сънувате мирис на ванилия, то ви чакат единствено радостни и приятни вести.

Миризма на пържена храна

Предстоят ви кавги и кавги или с колегата ви или с близки другари.

Миризма на алкохолни питиета

Независимо дали усещате в съня си мирис на алено вино, което всички възхваляват, или мирис на джин или уиски, то това би означавало, че сте заобиколени от подли и неприятни хора, които ще се опитат да ви навредят. Бъдете нащрек!

Вижте още:

- Как ароматите влияят на сънищата;

- Роля на възприятието в съня за вярното тълкуване;

- Любовната символика на цветовете в съня.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР