Много баби чумави прасета. Така би могла да се опише

...
Много баби чумави прасета. Така би могла да се опише
Коментари Харесай

А на тях кой ще сложи намордник?

Много баби чумави свине. Така би могла да се опише обстановката с повишаването на епидемията измежду животните.
Чумата по свинете в България била пристигнала от Румъния. А чумата по овцете, козите и други преживни животни от предходната година по същото време от кое място пристигна?
Наближи ли лятото и в България става едно такова чумаво. Изведнъж! А другояче, след термична обработка месото не било нездравословно за консумация. Запитахме ли се дали някой видя с очите си по какъв начин тъкмо е осъществено проучването от тези животни? Ще кажете, неприемливо е това, което четете сега. Рязко доста институции се заинтересуваха от " казуса ". Но за какво никоя от тях не пожела открита проверка на данните? Точно тези доста институции са хилавите баби, които вместо да се опитат да спасят животните, избират да ги изколят.
Всяка година последователно, само че несъмнено се унищожава родното произвеждане. Безскрупулно и изрично захапката на властта стиска до гибел. А на тях кой ще постави намордници? Ами, в случай че някой чумав е влезнал там горе и е заел висок пост, обаче стане ясно, че е болен, какво ще вършим? Ще го лекуваме или ще го евтаназираме? И в случай че е заразил и други? Същата обстановка се повтаря като дежавю от предходната година. Догодина кой ли ще го хване чумата? То към този момент не останаха животни. Освен по хората да тръгне, да болести и да унищожим всичко, да банкрутира тази страна, да ни купи някой комшия и след това да ни продаде на промоция, че сме чумави.
И в случай че контролните органи са за това, с цел да управляват земеделието и отглеждането на животни, то къде бяха те, с цел да не се допусне сякаш налазващата ни болест? Колко доста въпроси, а отговор нито един…
Автор: Атанаска Маркова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР