Мнителна жителка на американския щат Тексас в течение на няколко

...
Мнителна жителка на американския щат Тексас в течение на няколко
Коментари Харесай

Няма такъв кошмар: Майка накара лекари да оперират многократно здравия ѝ син


Мнителна жителка на американския щат Тексас в течение на няколко години е водила своя здрав наследник по лечебни заведения, потвърждавайки, че момчето има рядко генетично заболяване и онкология.

От 2009 до 2013 година то е било на 323 прегледа и е претърпял 13 интервенции, оповестява Dallas News и Блиц. По информация на вестника, няколко пъти детето е било хранено благодарение на специфична тръба, било е карано да диша с кислородна маска и е транспортиране в инвалидна количка.

Освен това, майка му се е пробвала да го включи в листата за трансплантация на бял дроб и да го вкара в приют. В момента дамата е с обвинявания поради контузиите на детето, унищожили здравето му.

Момчето сега е на осем години. То е предадено на своя татко, който години наред се съдил с майката за наставнически права. Останалите деца на дамата са предадени на приемно семейство.

Според заключенията на лекарите, жертвата на „ майчинската любов “ не страда от нито една болест, приписвана ѝ от майката. Самата жена обаче, съгласно експертите, страда от синдрома на Мюнхаузен. Жената преувеличавала положението на здравото дете и си е измисляла несъществуващи заболявания.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР