ММА боецът Георги Валентинов влиза в риалити шоуто Survivor, което

...
ММА боецът Георги Валентинов влиза в риалити шоуто Survivor, което
Коментари Харесай

ММА боецът Георги Валентинов влиза в Survivor

ММА боецът Георги Валентинов влиза в риалити шоуто Survivor, което се завръща по bTV с впечатляващ каст, невиждани по мащаба си игри и тествания и с нов метод на реализация, при който предаването ще се излъчва съвсем в действително време. Предстоящият седми сезон на " Survivor " освен ще задейства инстинкта за оцеляване на играчите, само че ще предложи нови страсти на почитателите, които ще изживеят приключението по едно и също време с участниците в него.

Сред известните лица в Survivor 7 ще бъдатоще футболистът Благой Георгиев, кулинарното гуру Божана Кацарова, певицата Татяна, влогърът Стефан Попов - Чефо, актрисата Снежана Макавеева, сътрудника ѝ Филип Буков, както и други познати лица - спортистът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър и инфлуенсърката Стефани Разсолков. Всички те ще бъдат част от племето " Известни ", а против тях ще се изправи племето " Войни " - мъже и дами с изключителни качества и достижения в разнообразни сфери на живота. Сред тях са брокер, гемолог, екскурзовод, студент, правист и други.

" Всеки, който ме познава знае, че обичам провокациите, " показа Валентинов след оповестяване на новинта. " Вярвам, че всяко нещо по пътя ми, ме построява и калява характера ми.

На прага съм на нещо ново за мен, за което ще са ми нужни доста воля, мощ и убеденост! Готов съм да вляза в Сървайвър и да го покоря! "

Локацията за осъществяване на съревнованията посред им ще бъде в Карибско море. За да стигнат до финала и да сграбчен купата " Последният оживял " в многокомпонентната игра, те ще би трябвало да покажат сложни качества - устойчива душeвност, физическа мощ, съобразителност, комуникативност и стратегическо мислене.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР