Младокът Гави се превърна в ключов играч за първия отбор

...
Младокът Гави се превърна в ключов играч за първия отбор
Коментари Харесай

Любопитно: Защо Гави е избрал Барселона пред Реал Мадрид и Атлетико?

Младокът Гави се трансформира в основен състезател за първия тим на , макар че е единствено на 17 години. На " Камп Ноу " се надяват, че този футболист ще им прави работа за много години напред във времето и ще се трансформира в техен амулет след напускането на Лионел Меси.

Интересно е да се означи обаче, че животът му е можел да развие по много по-различен метод!
Оказва се, че трите огромни гранда в Испания - Барса, и , са се състезавали кой от тях да грабне гения от школата в Лос Паласиос.
Неговият първи треньор в тима на Лос Паласиос - Мануел Васко, разкри пред " Sport ", че единственото предпочитание на Гави е било да отиде в Каталуния:
" Знам, че Реал и Атлетико го желаеха, само че когато отиде в Барселона той сподели на родителите си: " Татко, най-хубавите играчи са тук и аз желая да играя тук " ", спомня си Васко и прибавя: " Гави притегли интерес още през цялото време - Бетис и Севиля бяха първите тимове, които се появиха ".
" Барселона подписа с него след един шампионат в Алгарве, на който беше определен за " Най-добър състезател ". Преди това и двата тима от Мадрид го гледаха, само че той бе безапелационен, че в случай че би трябвало да избира сред огромните клубове, Барселона му харесва най-вече ", описа още първият треньор на Гави.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР