Младият вратар на Левски Димитър Шейтанов се раздели днес с

...
Младият вратар на Левски Димитър Шейтанов се раздели днес с
Коментари Харесай

Вратар се раздели с Левски след 10 години на Герена, май си има нов отбор

Младият вратар на Левски Димитър Шейтанов се раздели през днешния ден с клуба. Стражът, който изкара 10 години на Герена, се сбогува прочувствено с почитателите на " сините " посредством профила си във Facebook. 

Ето и какво написа стражът:

Днес беше последният ми ден като футболист на ПФК Левски София. Не знам от кое място да започна… Десет години – това са хиляди тренировки, стотици мачове и толкоз страсти – отдаденост, пристрастеност, воля, разочарования, ограничения, благополучие.

През тези години прекарвах на стадиона повече време, отколкто където и да е другаде. Искам да благодаря на всеки един човек от този стадион, тъй като всеки от тях ми оказа помощ да израстна като човек и състезател. Има хиляди моменти които в никакъв случай няма да не помни и ще бъдат скъпи уроци отсега нататък в живота ми!

Горд съм с всички триумфи, които реализирах, носейки " тежката " фланелка на Левски! Не всякога успявах, само че постоянно давах максимума от себе си. Искам да благодаря на фамилията и приятелите ми, които бяха до мен и безусловно ме подкрепяха в сложните моменти.

Професионалният ми път продължава другаде, само че в никакъв случай няма да не помни какво е да играеш за този тим, в никакъв случай няма да не помни моите съотборници, моите треньори и хората с които съм работил. Винаги ще помня хубавите ни моменти дружно! Моят дом е тук! Самоо Левски.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР