Младият талант на Барселона Ансу Фати вече може да играе

...
Младият талант на Барселона Ансу Фати вече може да играе
Коментари Харесай

Ансу Фати вече може да играе за Испания

Младият гений на Барселона Ансу Фати към този момент може да играе за националните тимове на Испания, оповестяват локалните медии. Според тях през днешния ден в Испанската футболна федерация е пристигнало публично разрешение от ФИФА играчът да играе за страната.

Както е известно, 16-годишният нападател получи испанско поданство на 20 септември, само че до момента не можеше да бъде викан от националните селекционери поради дребни административни спънки, които обаче към този момент са преодолени. Въпреки това, роденият в Гвинея-Бисау футболист не попадна във вчерашния лист на Испания за започващото скоро Световно състезание до 17 години. Като причина беше посочено, че той ще бъде употребен в по-големите възрастови категории. Смята се, че Ансу Фати ще бъде измежду извиканите в младежкия тим на Испания до 21 години за мачовете му през ноември, като при постоянни изяви за първия състав на Барселона не е изключено още идващия месец да бъде включен даже в мъжката групировка на “Ла Фурия Роха”.
[@Alfremartinezz ] | Official, FIFA have informed RFEF that Ansu Fati from today can play for the Spanish NT. pic.twitter.com/h3aWNy1kji
— BarçaTimes (@BarcaTimes) 10 октомври 2019 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР