Младият син на рок звездата Джон Бон Джоуви, Джейк Бон

...
Младият син на рок звездата Джон Бон Джоуви, Джейк Бон
Коментари Харесай

Синът на Джон Бон Джоуви се сгоди за звездата от „Странни неща“ Мили Боби Браун

Младият наследник на рок звездата Джон Бон Джоуви, Джейк Бон Джоуви, се сгоди за звездата от „ Странни неща “ Мили Боби Браун.


В началото на април 19-годишната Мили разкри, че двамата с 20-годишния Джейк са сгодени след близо двегодишно запознанство.

В ново изявление с Анди Коен 61-годишният реализатор на " Livin " On a Prayer " беше запитан дали е " обезпокоен " от обстоятелството, че Джейк и Мили са се сгодили на толкоз млада възраст.

" Не знам дали възрастта има значение ", сподели Джон в предаването " Анди Коен онлайн ". " Ако намериш верния сътрудник и израстете дружно, може би не. "

Джон, който е със брачната половинка си Дороти от времето, когато са били в гимназията, сподели, че Джейк е единствено " последното " от децата му, което се е сгодило, като разкри, че три от четирите му деца сега са сгодени.

" Мисля, че това би бил моят съвет, в действителност, да порастат дружно е рационално ", изясни Джон. " Мисля, че всичките ми деца са намерили хората, с които считат, че могат да израснат дружно, и ние ги харесваме всичките. "

На въпроса дали е гледал " Странни неща ", Джон отговори: " Гледал съм го, несъмнено. Мили е прелестна. Цялото ѝ семейство е ужасно. Джейк е доста, доста благополучен. " /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР