Младият нападател Бисмарк Чарлс ще подпише договор за три години

...
Младият нападател Бисмарк Чарлс ще подпише договор за три години
Коментари Харесай

ЦСКА парафира за над 3 години с талант

Младият нападател Бисмарк Чарлс ще подпише контракт за три години и половина с ЦСКА. Ганаецът дойде на проби при "червените " преди две седмици и за това време съумя да убеди Бруно Акрапович, че заслужава да остане в отбора.

19-годишният Чарлс изигра общо 70 минути в последните три контроли на "армейците " - с Пирин Бл (0:0), Ботев Вр (3:1) и Локо Сф (3:1). Срещу "железничарите " той се открои с отлична скорост, дрибъл и бранене на топката, като асистира за втория гол, дело на Тиаго Родригес. След срещата Акрапович разгласи, че е взел решение и желае да задържи Бисмарк в състава.

Ръководството на "червените " е задействало незабавно работата по привличането на Чарлс, като към този момент е реализирана сделка с нападателя за договор до лятото на 2024 година.

През есента ганаецът игра в косовския Кохезионен фонд Трепча, в който мина през септември от различен локален отбор - изпадналия във втора дивизия Вущрия. За Трепча Бисмарк зписа 17 мача и 6 гола в Суперлигата, като взе участие и в една среща за Купата на Косово - при отпадането с 1:3 от Велазними.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР