Mладият и талантлив футболист на Ботев (Пловдив) от набор 2007

...
Mладият и талантлив футболист на Ботев (Пловдив) от набор 2007
Коментари Харесай

ДЮШ на Левски даде пример на България, ето какво направиха сините таланти за момче от Ботев Пд

Mладият и надарен футболист на Ботев (Пловдив) от набор 2007 Кристиян Хаджиниколов – Крис претърпя хирургическа намеса в дясна колянна става, която се извърши в болница Анадолу в Истанбул. Треньорите, футболистите и родителите на децата от Академията на ПФК „ Левски “ се включиха в акцията по набиране на средства за интервенцията, с цел да може обещаващият състезател да получи най-хубавия късмет за възобновяване.

В тази връзка родителите на Крис изпратиха отворено писмо до всички „ сини “ сърца, които помогнаха за набирането на средствата. Публикуваме текста без редакторска интервенция и пожелаваме на Кристиян светли празници, здраве и сполучлива кариера.

" Благодарствено писмо от родителите на Кристиян Хаджиниколов, младеж на ПФК Ботев Пловдив, набор 2007

Уважаеми ръководители,

Треньори, футболисти и родители на децата, трениращи в ДЮШ Левски София, изричаме откровените си благодарности към всички Вас за проявеното почитание и поддръжка към Кристиян Хаджиниколов от ПФК Ботев Пловдив 2007, с треньор Стоян Ангелов по отношение на осъществена интервенция в болница „ АНАДОЛУ “, гр.Истанбул.

За следващ път Вие показвате, че ПФК Левски София е доста повече от клуб и в името на великата игра подадохте ръка на дете от различен клуб, да получи късмет да продължи да се развива във футбола.

Приемете нашите поздрави и поздравите от Крис, пожелаваме Ви триумф и се надяваме това писмо да доближи до всеки един от Вас.

Весело и топло посрещане на Коледните и Новогодишни празници!

18.12.2019 година С почитание:
гр. Пловдив
От родителите на Крис
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР