Младият бейзболист от отбор Койоти в Дупница – Александър Ананиев,

...
Младият бейзболист от отбор Койоти в Дупница – Александър Ананиев,
Коментари Харесай

Черна вест: Внезапно почина 27-годишен наш национал, близки са потресени: Беше звезда!

Младият бейзболист от тим „ Койоти ” в Дупница – Александър Ананиев, е умрял ненадейно. Черната новина шокира дупничани.
Ананиев, който преди дни навърши 27 години, се почувствал зле в понеделник през нощта. Извикана е кола за спешна помощ на Спешен център – Дупница.
След обзор от дежурен доктор бейзболистът е превозен в столична клиника за лекуване, само че след няколко часа е умрял, осведоми struma.bg.
По непотвърдена информация повода е белодробна емболия.
Приятели на бейзболиста са потресени от неочакваната гибел. Те разясниха пред „ Струма ”: „ В събота и неделя се видяхме със Сашо. Изглеждаше добре, смееше се, говорихме си. Черната новина за гибелта му ни пристигна като гръм, не можем да повярваме, че постоянно усмихнатият и безоблачен наш другар си е отпътувал от този свят… ”.
Александър Ананиев се занимава с бейзбол от 14-годишен. Той е измежду най-хубавите в тима на койотите и е народен играч.
„ От този свят си отиде един прелестен човек, съотборник, другар и брат – Александър Ананиев. Един безпределно добър човек с любещо сърце! Беше звезда и си остана звезда! Почивай в мир, Алекс, ние постоянно ще те помним! Вечният номер 8, постоянно в нашите сърца! “, написаха от клуба „ Койоти “ във „ Facebook “.
Погребението ще бъде на следващия ден (18 май) от 10:30 часа в гробищен парк Дупница.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР