Младият български актьор Алек Алексиев, който в момента живее и

...
Младият български актьор Алек Алексиев, който в момента живее и
Коментари Харесай

Българският актьор Алек Алексиев е в екипа на „Джак Райън: Теория на хаоса“

Младият български артист Алек Алексиев, който сега живее и работи в Лондон, е част от екипа на екшън трилъра „ Джак Райън: Теория на хаоса “ (Jack Ryan: Shadow Recruit).

В ролята на телохранител на съветския олигарх Виктор Черевин (Кенет Брана), Алек разполага освен с много екранно време в продукцията, само че и с опцията да работи съв световноизвестни артисти и надарения английски режисьор Кенет Брана - „ Нямах общи подиуми с Кевин Костнър, множеството бяха с Кенет Брана, Крис Пайн и Кийра Найтли, само че работата с експерти постоянно е приятна и точна. Кенет Брана съумява да сътвори весело-работна атмосфера, без напрежение, “ показа той.

Европейскатата премиера на „ Джак Райън: Теория на хаоса “ беше в английската столица Лондон. В елегантна рокля на Proenza Schouler английската актриса Кийра Найтли присвои цялото внимание на аления килим, появявайки се в компанията на сътрудниците си Крис Пайн и Кенет Брана, който е и режисьор на продукцията.

Екшън трилърът „ Джак Райън: Теория на хаоса “ наблюдава началото на кариерата на именития едноименен персонаж от романите на Том Кланси, за който същинското оръжие е интелектът. С 13 бестселъра и четири хитови екранизации, Джак Райън към този момент се е трансформирал във феномен от актуалната просвета.

В „ Джак Райън: Теория на хаоса “ в облика се превъплъщава бързо набиращият известност артист Крис Пайн, който предходната година взе участие в хитовата продукция „ Пропадане в мрака “, част от новата кинопоредица „ Стар Трек “. Негови екранни сътрудници са Кийра Найтли, носителят на Оскар Кевин Костнър и Кенет Брана, който е и режисьор на кино лентата.

Модерна и впечатляващо динамична киноистория, „ Джак Райън: Теория на хаоса “ наблюдава нефилмираното до в този момент минало на сътрудник Райън (Крис Пайн) от интервала преди да бъде вербуван от Централно разузнавателно управление на САЩ, през срещата му с Томас Харпър, (Кевин Костнър), до световните събития, довели до превръщането му в незаменима част от международното разузнаване. Джак Райън към момента работи като финансов анализатор на Уолстрийт, само че е вербуван да проверява световния финансов тероризъм. Когато се разкриват поредност от събития, които заплашват да потопят стопанската система на Съединени американски щати и да отприщят невиждан безпорядък в целия свят, Джак е заставен да напусне комфортното си място пред компютъра, да замине за Москва и да се изправи против съветски предприемач (Кенет Брана), който наподобява, че стои зад всичко.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР