Младият актьор Кирил Недков е най-вероятният наследник на Александър Кадиев

...
Младият актьор Кирил Недков е най-вероятният наследник на Александър Кадиев
Коментари Харесай

Кирил Недков е най-вероятният наследник на Александър Кадиев като водещ на Преди обед

Младият артист Кирил Недков е най-вероятният правоприемник на Александър Кадиев като водещ на " Преди обед " в bTV. От 24 юли шоуто е в лятна почивка, а синът на Катето Евро въобще не счита да се връща в него през есента, когато потегля новият сезон. Месеци наред феновете се чудеха кой ще седне до Деси Стоянова от септември. Фаворитът към този момент е явен – Кирил Недков, който изигра бармана Антон в сериала " Мен не ме мислете ".

Кирил Недков беше измежду петимата претенденти за наследници на Кадиев, които малкия екран тества в двойка с Деси Стоянова напролет. Тогава титулярният водещ имаше гастроли из Европа, а след това – и къса почивка за рождения ден на половинката си Ивелина Чоева, с която считат да се женят. В седмицата, в която го нямаше на екран, като сътрудници да Стоянова се пробваха актьорите Иво Аръков, Кирил Недков, Петър Дочев и Антоан Петров и журналистът Антон Биров.

Още тогава " Уикенд " писа, че най-позитивни зрителски реакции е събрал Кирил Недков и точно той има най-големи шансове да стане лице на предаването от есента. Според източници на вестника, още във въпросната седмица от листата са отпаднали Иво Аръков и Антоан Петров. Първият е преекспониран и към този момент е извънредно омръзнал на аудиторията, а вторият е прекомерно млад, с цел да стои добре до Деси Стоянова, която през август става на 48 години. Сред останалите трима Биров бил с най-малки шансове, тъй като е публицист като възможната си колежка, а в малкия екран предпочитали за мястото артист. Така в челото на класацията се наредили Недков и Дочев, като първият към този момент се обрисува да е победител.

33-годишният Кирил Недков е артист от Младежкия спектакъл в София. Тази пролет той получи влиятелната премия " Аскеер " за поддържаща мъжка роля в спектакъла " Арт " от Ясмина Реза на режисьора Владислав Стоименов. През годините е имал участия в много тв сериали и постоянно е правел положително усещане с работата си, само че в никакъв случай до момента не му е давана основна роля на дребния екран. В третия сезон на " Откраднат живот " на Нова ТВ той играеше състезател, настанен за лекуване в болница, който има връзка с героинята на Луиза Григорова.

Във " Войната на буквите " на Българска национална телевизия получи всеобщо утвърждение от феновете с облика на огромния наследник на цар Симеон – Михаил. В " Мен не ме мислете " на Би Ти Ви изигра бармана Антон, който се ожени за героинята на Дария Симеонова – Ася. Ако стане водещ на " Преди обед ", това сигурно ще даде мощен подтик на кариерата му, тъй като ще го направи по-популярен за всеобщата аудитория.

Рая Пеева, която се опитва като ко-водеща в " Преди обед ", а след това стартира да се изявява единствено в обособени рубрики, също е актриса от Младежкия спектакъл. Ангажиментът е голям, всекидневен и изисква доста време и старания. Така че не е ясно дали Недков ще има физическа опция да поема нови забавни функции в театъра, киното и сериалите, в случай че го поеме.

Самият Кадиев се е оплаквал, че поради " Преди обед " е изоставил актьорската си работа. Отказал основни функции в два сериала, а единствените кинофилми, в които е имал запаметяващо се присъединяване, са двете елементи на " Завръщане " на Ники Илиев. В театъра пък има единствено представления, с които е изключено да го предлагат за премия, единствено ли да го наградят. А той е надарен артист и към този момент има една статуетка " Икар " от времето, когато таман набираше скорост в " Преди обед ". Това време обаче е доста обратно в историята на кариерата му. Тази безперспективност на развиването в главната му специалност е повода да реши да напусне. Кадиев желал да има време за стойностни филми и представления, за годеницата си Ивелина и за щерка си Кати.

Въпреки че Кирил към този момент се обрисува като любимец за водещ на предаването, пробите продължавали и договорът с него към момента не бил подписан, настояват източници от Би Ти Ви. Окончателното решение кой да бъде наследникът на Кадиев щяло да се вземе чак в края на лятото. Дотогава ще се обмислят всевъзможни хрумвания и разновидности, в това число за лица, които до момента не са експлоатирани на дребния екран.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР