Младите шофьори са изправени пред по-високи разходи, като една майка

...
Младите шофьори са изправени пред по-високи разходи, като една майка
Коментари Харесай

„Струваше 6500 британски лири, за да изведем дъщеря ни на път – казаха ни 4000 британски лири за застраховка`

Младите водачи са изправени пред по-високи разноски, като една майка на три деца изяснява по какъв начин е коствало над 6500 английски лири, с цел да я вземе щерка на пътя.

Анита Рандън Грийн и нейният брачен партньор Нийл от Бристол похарчиха £3800 за използван Fiat 500 като подарък за рождения ден на седемнадесетгодишната им щерка Найла. Това обаче беше първият от доста разноски. Найла сама пое разноските за уроците си по шофиране, което й върна 1500 паунда, до момента в който шофьорският изпит, теоретичният изпит и краткотрайната брошура възлизаха на 119 паунда.

Най-голямата цена, с която се сблъска Найла, беше, когато се опита да се застрахова. Разходите за застраховка скочиха до небето, като междинната цена за 17-20-годишните е £1700 на година. Това е нарастване от междинната цена през 2019 година от £1240. Въпреки това, Нила беше оповестена за умопомрачителните £4000 на година.

Анита сподели на Mirror: „ Моята застраховка беше £350 и можех да прибавя Найла към моята лавица, когато се учеше да кара за окол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР